Mergi direct la conținut »
Tarife reduse cu 45% la vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru toți

Delta Dunării este un paradis sălbatic neatins de modernitate unde poți evada pentru câteva zile departe de agitația marilor orașe. Rezervația Biosferei găzduiește un număr impresionant de viețuitoare, sate adormite în timp, păduri de nisip unice în Europa și cele mai sălbatice plaje de la Marea Neagră.

Cea mai bună perioadă din an pentru vacanțe în rezervație este primăvara, acum are loc prima înflorire a nuferilor și lotușilor, se întorc păsările sălbatice pentru spectaculosul dans al împerecherii, au loc inundațiile naturale când toate canalele pot fi străbătute, țânțarii sunt aproape inexistenți, iar ofertele de vacanță sunt tot mai tentante …

Oferte Speciale la vacanțele Gulliver Delta Resort

Profită de reducerile de până la 45% pregătite de Gulliver Delta Resort 4* și rezervă acum un sejur de 4 sau 5 zile la tarife de la 688 lei/persoană. Pachetele de vacanță Delta pentru Seniori și Delta pentru toți includ cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese și transport autocar București-Murighiol-București.

Resortul are o poziție excelentă pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol, și a fost amenajat în stil tipic lipovenesc. Acesta este locul de vacanță unde te poți bucura în tihnă de minunile deltei, fie că alegi relaxarea la piscină în zilele calde de vară, că citești în hamac, pescuiești de pe ponton ori că pornești în excursii opționale cu barca.

Sesiuni de birdwatching și drumeții pe dune de nisip

Din Murighiol poți pleca cu barca spre păienjenișul de lacuri și canale brodate cu stuf, papură, rogoz și mozaicate cu nuferi, lotuși și iriși de baltă aflați la prima floare la final de aprilie. Acesta este prilejul excelent să observi păsările, Delta Dunării fiind casa pentru 320 de specii de înaripate reprezentând 81% din avifauna României.

Cine este Florin Cîțu, noul premier desemnat al României
Recomandări

Cine este Florin Cîțu, noul premier desemnat al României

 

Dacă îți plac drumețiile nu rata o excursie la Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa. Jungla României ascunde dune de nisip, stejari vechi de sute de ani, liane grecești, câmpuri acoperite cu orhidee sălbatice ce înfloresc începând cu luna mai, și ultimii cai sălbatici din Europa.

Așezări uitate de timp

Delta Dunării este regiunea cu cea mai mică densitate de locuitori din România cu satele mici și tradiționale așa cum este Sfântu Gheorghe, o localitate tihnită unde poți face cunoștință cu obiceiurile lipovenești bine păstrate. Aici se află cea mai frumoasă plajă sălbatică arcuită la locul de întâlnire dintre Dunăre și Marea Neagră.

Sulina, cea mai însorită localitate din România trebuie să se afle pe lista locurilor de văzut în Delta Dunării, fiind și singurul loc din Europa unde au fost descoperite însemnele piraților. Plimbă-te pe faleză care mai pastrează parfumul de odinioară, vizitează Cimitirul Piraților, Muzeul scriitorului Jean Bart și Vechiul Far, iar apoi te poți relaxa pe nisipurile fine ale plajei sălbatice.

Un italian care l-a însoțit în România pe bărbatul infectat are și el coronavirus
Recomandări

Un italian care l-a însoțit în România pe bărbatul infectat are și el coronavirus

 

De Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com si gulliverresort.ro

Oferta Speciala Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4* Murighiol

*Weekend in Delta Senioritarife de la 688 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru Senioritarife de la 744 lei/persoană, 4 nopți.

*Weekend in Delta pentru totitarife de la 744 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru totitarife de la 799 lei/persoană, 4 nopți.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări lipovenești, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare). Oferta Valabila pana la data de 15 februarie 2019, in limita locurilor disponibile! Detalii pe www.gulliverresort.ro . Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Close
Închide
  Close