MENIU CAUTĂ

”Uniforma” zilei! Cum purtăm ia românească de 1 Decembrie?

Distribuie

Ziua de 1 Decembrie este un motiv în plus să alegi o ie românească tradițională și să o porti cu mândrie, căci este Ziua naţională. Iată cum poţi să fii în trend de 1 decembrie, în ie românească.

ie-romaneasca-anilu-4

A devenit un trend ca de Ziua naţională a României să purtăm o ie tradiţională. Oriunde ai petrece, alege o ie care să te reprezinte şi combin-o cu cele mai cool piese vestimentare din acest sezon. Cum astăzi este 1 decembrie, vă prezentăm câteva idei prin care orice româncă va străluci și se va simţi mândră că este româncă!

Imprimeurile florale sunt încă pe val şi în sezonul toamnă-iarnă 2017, unul definit de imprimeuri etno! Iar ia românească brodată manual cu motive florale scoate orice ţinută din anonimat, mai ales de 1 Decembrie. Sunt recomandate iile tradiționale în culori vii, care pot fi asortate unei perechi de jeanşi boyfriend sau evazaţi, botine cu toc înalt şi o geacă de piele, potrivită la o ieşire în oraş, cu prietenii, sunt sfaturile Anei Lupu, designerii specialist care promovează ia și accesoriile populare, ajunse în tendințele modei hollywoodiene.

Sezonul toamnă-iarnă 2017 este definit de texturile metalizate. Dacă te întrebi cum ar putea o ie tradiţională să se încadreze în aceste tendinţe, e bine să ştii că poţi să alegi o broderie cusută manual cu matase aurie, cu care poţi crea outfituri spectaculoase. Poart-o cu o pereche de cizme peste genunchi asortate şi cu o fustă aurie şi lasă-te admirată de Ziua naţională!

Combinaţiile alb-negru şi pantalonii de piele rămân vedete şi în acest sezon. Un motiv în plus ca să optezi pentru o ie tradiţională, brodată manual cu bumbac negru şi decorată cu un model deosebit. Lasă-ţi imaginaţia să te inspire pentru combinaţii elegante sau casual, indiferent dacă optezi pentru o ţinută office, cu pantaloni sau cu o fustă conică, sau pentru o ieşire seara, în de pantaloni de piele sau cu o fustă din dantelă neagră. Orice ai ales, nu ai cum să dai greş cu o ie românească autentică.

O broderie elegantă şi un model spectaculos pot transforma o ie tradiţională în piesa de rezistenţă pentru o ţinută elegantă, potrivită pentru o zi de sărbătoare. Fie că este vorba de o petrecere sau de o cină la restaurant, ia românească te va scoate din impas. Alege să o porţi cu o fustă lungă dintr-un material fin, precum voalul sau dantela sau cu pantaloni conici, pentru un puls de efect.

Pentru un outfit glam rock cu adevărat deosebit, alege o rochie tradiţională cu broderie fabuloasă, cusută manual cu negru şi motive florale.  Accesorizeaz-o cu perechea preferată de bocanci cu ţinte sau cizme peste genunchi şi cu o geacă biker din piele! Ia românească va fi mereu la modă.

 

FOTO Anilu

Citește mai multe despre 1 Decembrie - Ziua națională a României, ia romaneasca, Modă și prezentare de moda pe Libertatea.

Comentarii