Între 8 iulie, după ora 09:07′, și 10 iulie, la prânz, perioadă favorabilă pentru Balanțele de toate categoriile de vârstă datorită tranzitului Lunii prin semnul lor zodiacal ceea ce sporește echilibrul interior, fizic sau organic și le dă temperanță în reacțiile comportamentale.

Deși, pe fond, contextul astral este mai solicitant, nu toți nativii vor fi puși sub presiunea numeroaselor cuadraturi care operează întreaga săptămână și care, în funcție de vârstă, loc și rol în societate, îi angajează în chip diferit.

9 iulie este o zi specială prin conjuncția Mercur/Marte la 4° 25′ Leu, prin intrarea planetei Mercur în mișcare aparent retrogradă și, mai ales, prin opozițiile între Soare, Nodul Nord al Lunii (Sensul vieții) /Saturn, Nodul Sud al Lunii (Pedeapsa sau plata în această viață) pe direcția Rac/Capricorn, respectiv pe axa caselor IV/X ceea ce va pune, asupra celor la maturi, amprente ale destinului sau vor ridica semne majore care indică nervoia unei analiza catente a acestei etape de viață pentru a identifica factorii care împiedică progresul, succesul sau împlinirea.

Între 10 iulie, după ora, 12:29′, și 12 iulie după-amiaza, dezamăgire sau enervare provocată de o încurcătură materială sau de felul în care s-au aplicat, în cazul lor, (salariu, plată, indemnizații, salarii, burse) măsurile legale.

Din 12 iulie, după ora 18:05′, dispoziţie bună pentru a-și „lua inima în dinți” și a se adresa unor instituții pentru a rezolva o neregulă, pentru a lămuri o chestiune de natură juridică. Deplasări în scop de serviciu, scurte călătorii în țară sau în străinătate.

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 16 noiembrie 2019. Există riscul unor neînțelegeri cu cei dragi, pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 16 noiembrie 2019. Există riscul unor neînțelegeri cu cei dragi, pentru Raci