Între 22 iunie, între ora 17.02, și dimineața zilei de 25 iunie, nevoie de relaxare. Nativii vor adopta o atitudine de indiferență față de orice stimul sau activitate născută din obligație (“trebuie să fac curățenie”, “trebuie să plec”, “trebuie să termin lucrarea”), pentru că vor percepe aceste proiecte obișnuite de viață ca un factor de stres, ca o “pedeapsă”, ca o povară. Acum, ei vor dori să ia distanță față de aceste provocări cotidiene, pentru a se recupera fizic, dar mai ales psihic.

Între 25 iunie, după ora 5.38, și după-amiaza zilei de 27 iunie, Luna, în tranzit prin semnul lor zodiacal natal, îi va recupla la culoarul de energie astrală necesară, iar ei se vor simți învigorați și (destul) de puternici, ba unii chiar vor avea chef de muncă și vor aborda adecvat subiectele care, până mai ieri, le dădeau “dureri de cap”.

În zorii zilei de 27 iunie, Mercur va intra în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita, într-o primă etapă, până pe 20 iulie, și apoi, după încheierea mișcării aparent retrograde, între 11 și 29 august a.c., ceea ce indică un accent special pus, în această vară, pe sectorul sentimentelor, emotivității, creativității și al relațiilor dintre părinți și copii.

Va urma o perioadă plină de informații venite pe căi diferite (dialog, lectură, studiu, concluzii și limpeziri personale, virtuțile unor modele și exemple de viață), referitoare la semnificațiile unor gesturi, atitudini și întâmplări revelatoare cu privire la o relație afectivă sau la persoana asupra căreia își proiectează atenția și sentimentele.

Între 27 iunie, după ora 16.32, și 28 iunie, nevoia de a găsi soluții pentru stabilitatea financiară ori pentru rezolvările salariale aflate în impas.

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială