Pe 9 iunie, Venus va intra în zodia Gemenilor, influențând, până pe 3 iulie a.c., sectorul comunicării; nativii vor fi avantajați în contextul unor examene, mai ales în ipostaza lor orală, a luării de cuvânt în public, în fața unei asistențe de specialitate.

În schimb, sectorul conştiinţă/aspiraţii/reprezentări superioare despre lume şi viață poate trece prin necesare mişcări de reaşezare a principiilor pe baza informaţiilor primite, a educaţiei consolidate sau a maturităţii care le va permite o mai concretă reprezentare a realității. Noroc la informații, șansa de a învăța repede multe lucruri sau de a ajunge la documentația necesară. Posibile călătorii agreabile.

Între 11 iunie, după ora 3.29, și dimineața zilei de 13 iunie, efort de diplomație; nativii vor reuși să-și tempereze tendințele spre combativitate, totuși, contextul nu le va permite decât demersuri preliminare.

Între 13 iunie, după ora 7.03, și 14 iunie, Berbecii vor trăi cu senzația, uneori exagerată, alteori motivată, că cineva îi păcălește sau îi dezinformează cu privire la evoluția unei situații financiare. Rămân active, întreaga săptămână, cele șase opoziții pe direcția casă, familie, afirmare în societate.

Atenție la ceea ce se va petrece, cu o marjă de toleranță de o zi înainte și o zi după 10 iunie, pe fondul opoziției Soare/Jupiter la grad perfect și al pătratului mistic pe semne mutabile la grad perfect, care pune un accent pe învățătură, cunoaștere, informare, schimb de opinii și idei, raportare la străinătate cu impact asupra activității profesionale curente.

Citește previziunile Uraniei pentru toate zodiile

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile