Între 22 iunie, între ora 17.02, și dimineața zilei de 25 iunie, tendința de a nu mai alimenta niște conflicte conjugale sau parteneriale, indiferent de natura lor. Nu este vorba de o rezolvare a situației în sine, nici de o soluție definitivă sau de o împăcare spectaculoasă, ci de o necesară perioadă de calmare a spiritelor și de un comportament de tipul noncombat care le va permite să vadă situația corect și să decidă în viitor, în chip adecvat, și nu sub impulsul stresului, al conflictelor, al războiului de cuvinte ori al acuzațiilor disproporționate.

Între 25 iunie, după ora 5.38, și după-amiaza zilei de 27 iunie, evoluție mediocră în plan material, financiar sau strict bănesc, care nu le permite să iasă de sub presiunea datoriilor sau a plăților necesare.

În zorii zilei de 27 iunie, Mercur va intra în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita, într-o primă etapă, până pe 20 iulie și apoi, după încheierea mișcării aparent retrograde, între 11 și 29 august a.c., ceea ce indică un accent pus pe sectorul afecțiunilor legate de funcția inimii și, prin reflex, și al celor privitoare la sistemul vascular. Mental activ care le obligă pe Fecioare să se concentreze pe ceea ce s-ar putea numi “renaștere personală”.

Între 27 iunie, după ora 16.32, și 28 iunie, tresăriri de conștiință, în general, cu rol pozitiv, de trezire la realitate, mai ales după perioadele tulburi, de divagații interioare, de confuzie, de derută sau chiar de eroare continuă în gânduri, trăiri, opțiuni și decizii. Atenție la echilibrul instabil și la ipostazele “alunecoase” din punct de vedere public sau profesional care îl pot tenta, la un moment dat, pe câte un nativ, dar care sunt lipsite de temei, de greutate și, mai ales, de viitor.

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu