Între 26 mai, după ora 9.08, și 28 mai seara, îmblânzirea relațiilor complicate în plan partenerial. Și unii, și alții dintre cei implicați pot face cedări necesare, pot atenua vehemența schimbului de cuvinte sau pot renunța la acuzații și la spiritul excesiv de critic.

Între 28 mai, după ora 21.32, și 31 mai dimineața, idei îndrăznețe, solicitări materiale formulate cu insistență sau de a căror reușită nativii se interesează consecvent, supraveghiind cu atenție mersul lucrurilor și găsind pricini de nemulțumire la tot pasul.

Din 31 mai, după ora 8.49, numeroasele tendințe venite din sectorul zodiilor de Pământ îi vor obliga să facă un efort de luciditate, de pragmatism, de eficiență, de rigoare, de metodă, în domenii în care se manifestă cu predilecție ideile, principiile, convingerile, atașamentele sau creativitatea. În general, deși aceste tendințe nu le vor da aripi și nu le vor “aprinde” imaginația, îi vor face atenți la detalii, responsabili, constructivi, răbdători și motivați în tot ceea ce vor face cu privire la un domeniu de activitate sau în planul pregătirii profesionale și al șlefuirii constiinței de sine și a personalității.

Întreaga săptămână, pe axa caselor IV-X (familie și ridicare în rang socio-profesional) va opera opoziția Mercur/Jupiter, care s-a conturat de săptămâna trecută, dar care acum va fi extrem de acută, din cauza faptului că va atinge “gradul perfect”.

Delicată va rămâne și axa relațiilor de simpatie și prietenie ori de dragoste paternă sau partenerială, sectoare în care unele persoane pot constata că nu se mai simt bine alături de unele persoane apropiate lor până nu demult ori că în comunicarea lor cu aceia s-a petrecut o fisură de neîncredere, motivată de dezamăgire, divergență de opinii, interese contrare.

Citește previziunile Uraniei pentru toate zodiile

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă