Între 28 mai, după ora 21.32, și 31 mai dimineața, discuții aprinse cu persoanele apropiate, mici controverse sau încăpățânări care – culmea! -, de data asta, vor fi manifestate chiar de diplomații și abilii Gemeni.

Din 31 mai, după ora 8.49, perioadă mai calmă, mai temperată în reacții, în timpul căreia cei născuți în zodia Gemenilor se vor liniști mental sau fizic, vor acumula energie sau se vor lămuri și consolida în niște direcții de viață.

Întreaga săptămână, continuă să funcționeze opoziția lui Mercur (Guvernatorul Gemenilor, în tranzit chiar prin semnul lor zodiacal natal) cu Jupiter, și el, puternic, în domiciliu, în tranzit retrograd prin Săgetător, ceea ce va menține la cote ridicate tensiunea unor întâlniri esențiale, negocieri, tratative de împăcare sau de rezolvare a unui conflict (în general, va fi vorba de un proces sau de o acțiune legală).

Deși argumentația acestor persoane pare credibilă sau poate să conțină un sâmbure de adevăr, invocarea părții adverse a unei chestiuni de metodă, de legislație sau a prevederilor unui act normativ va fi greu de combătut de nativi, chiar dacă ei sunt, prin definiție, “isteții zodiacului”.

Se mențin dificultățile materiale, mai ales cele care vor aduce față în față oameni cu educație și mentalitate total diferite, care își vor susține vehement interesele materiale, făcând imposibilă, în această etapă, conștientizarea acelora în legătură cu absurdul sau eroarea gândirii și pretențiilor lor.

Citește previziunile Uraniei pentru toate zodiile

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă