Dispute în timpul călătoriilor desfășurate în timpul nopții sau în cursul dimineții. Între 6 iulie, după ora 07:26′, și dimineața zilei de 8 iulie, posibile chestiuni administrative sau juridice (procese, litigii, expertize, activități notariale, proceduri legale) privind statutul unei case, a unui teren, a unor proprietăți sau ale unei averi, în general, deținute de un nativ în nume propriu sau în regim de coproprietate ci unul sau mai mulți membrii de familie.

Între 8 iulie, după ora 09:07′, și 10 iulie, la prânz, nevoie de relaxare, atitudine îngăduitoare față de unele slăbiciuni ale partenerului sufletesc ori dorința de a nu „întinde coarda” pe fondul unor divergențe afective care persistă în relația lor sentimentală.

9 iulie este o zi specială prin conjuncția Mercur/Marte la 4° 25′ Leu, intrarea planetei Mercur în mișcare aparent retrogradă și, mai ales, prin opozițiile semnificative între Soare, Nodul Nord al Lunii/Saturn, Nodul Sud al Lunii pe direcția celor două case ale banilor care pot sublinia o problemă financiară sau pot indica, din ce cauză nativii nu pot rezolva respectiva problemă.

Între 10 iulie, după ora, 12:29′, și 12 iulie după-amiaza, trecătoare chestiuni organice provocate de o infecție, mai veche sau mai nouă, ori de o problemă stomatologică. Din 12 iulie, după ora 18:05′, se conturează ipostaze oficiale sau implicații juridice (anchete, depoziții, procese, litigii cu instituțiile statului ).

În preajma zilei de 12 iulie, posibilitatea de a face o „descoperire”, de a afla un aspect de viață sau o explicație care îi va tulbura sau îi va revolta. Tendință astrală, ca Gemenii să-i trateze „de sus” pe unii dintre cei cu care vor intra în dialog.

"Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?". Replica genială dată de noua iubită a lui Flavio Briatore
GSP.RO

"Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?". Replica genială dată de noua iubită a lui Flavio Briatore

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze
HOROSCOP

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze