Între 26 mai, după ora 09:08′, și 28 mai seara, Luna va străbate sectorul lor zodiacal natal și-i va face să se simtă, de la caz la caz, mai bine sau foarte bine, ei fiind în stare chiar să se detașeze, pentru aceste două zile, de factorii de stres care-i solicită. Perioadă de grație a sufletului, a spiritului ba chiar și a trupului. Moment bun pentru persoanele născute în această zodie pentru a se recupera energetic sau mental.

Între 28 mai, după ora 21:32′, și 31 mai, dimineața, preocupări financiare curente cu mici enervări inerente sau cu obișnuitele disfuncții administrative.

Din 31 mai, după ora 08:49′, concentrare, cu sau fără voia lor, pe probleme locative, domestice, gospodărești, casnice ori familiale. Discuții pe tema care-i cheamă la raport și pentru a cărei rezolvare trebuie să facă apel la o abordare oficială iar aceasta este plină de capcane și neconcordanțe, așa încât rezolvarea ei se amână, se complică. Posibile dispute publice în cazul celor care au funcție, rang, demnitate și a căror prestație este sub atenta observație a presei sau a unei largi categorii de oameni.

Relațiile sentimentale nu vor fi, nici săptămâna viitoare, un loc liniștit, plăcut sau aducător de bucurii și satisfacții. Peștii vor identifica mai degrabă lipsurile unei relații, disfuncțiile unei prietenii, discrepanțele în comunicarea lor cu copiii și mai puțin elementele de stabilitate care, poate că există, dar ele sunt estompate de cortegiul observațiilor pe care Peștele nu se poate abține să nu le formuleze în sinea lui.

Ipostaze de viață ambigui, amestecate de-a lungul unei zile, cu trăiri difuze care par că-i țin pe loc în activitatea curentă. Singurul loc cu adevărat stabil și profitabil îl reprezintă capacitatea de afla, de a învăța, de a ști precis pe ce se bazează în activitatea profesională. Avantaj astral major pentru tineri, adolescenți, persoanele în plin proces de formare.

Citește previziunile Uraniei pentru toate zodiile

Dupa ce s-a lasat de fotbal, lui Ciprian i-a venit o idee incredibila. In 8 luni a devenit celebru, nimeni nu s-a mai gandit la asta
GSP.RO

Dupa ce s-a lasat de fotbal, lui Ciprian i-a venit o idee incredibila. In 8 luni a devenit celebru, nimeni nu s-a mai gandit la asta

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări
HOROSCOP

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări