Între 22 iunie, între ora 17.02, și dimineața zilei de 25 iunie, nevoie de susținere afectivă, de sentimente împărtășite, de tandrețe. Etapă interesantă pentru creatorii și interpreții care aparțin acestui semn zodiacal prin sporul de sensibilitate și expresivitate pe care îl vor primi.

Între 25 iunie, după ora 5.38, și după-amiaza zilei de 27 iunie, discrete disfuncții cerebrale sau ale organelor localizate în zona anatomică a capului (pusee de hipertensiune, tulburări de vedere, de vorbire, de gândire, de echilibru, insomnie, migrene, enervare nemotivată și greu de controlat, dar care vor avea aspectul unor episoade trecătoare). Stare de spirit care își va pune amprenta pe stilul de muncă: nerăbdare, neatenție, nemulțumire, spirit critic față de condițiile de muncă, irascibilitate în relațiile cu colegii, incapacitatea de a coopera sau de a se integra într-o echipă prin exces de individualism.

În zorii zilei de 27 iunie, Mercur va intra în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita, într-o primă etapă până pe 20 iulie, și, apoi, după încheierea mișcării aparent retrograde, între 11 și 29 august a.c., ceea ce indică un accent special pus pe casa a X-a a funcției, a imaginii și a succesului. Se conturează, astfel, o perioadă de mai multe săptămâni în care dorința de afirmare, de emancipare, de consolidare a renumelui, dorința de succes și de progres în meserie vor fi susținute de o bună și dinamică disponibilitate pentru exprimare orală (discurs, interviuri, luare de cuvânt, precizare publică, intervenție în sesiuni tematice, prezentare de proiecte).

Între 27 iunie, după ora 16.32, și 28 iunie, nu este indicat să inițieze întâlniri și dialoguri pe teme vulnerabile sau riscante pentru statutul nativului sau pentru viitorul și soluția cauzei susținute.

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre
HOROSCOP

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre