Între 6 iulie, după ora 07:26′, și dimineața zilei de 8 iulie, dorința de a se liniști, de a desfășura activități relaxante, în tihnă și fără stres. Între 8 iulie, după ora 09:07′, și 10 iulie, la prânz, tact și prudență în relațiile de serviciu care se pot altera foarte ușor mai ales dacă abordează subiectele vechi, care nu și-au găsit, până acum, rezolvarea din cauza ostilității, opoziției sau a obtuzității persoanelor responsabile de situația anormală care persistă în sectorul în care își desfășoară activitatea.

9 iulie este o zi specială prin conjuncția Mercur/Marte la 4° 25′ Leu (sectorul casă, familie), prin intrarea planetei Mercur în mișcare aparent retrogradă și prin opozițiiile semnificative între Soare, Nodul Nord al Lunii/Saturn, Nodul Sud al Lunii pe axa caselor a III-a/a IX-a, care vor introduce accente speciale ce privesc convingerile personale la care țin, pe care nu doresc sau nu pot (încă) să le adapteze la noile condiții de viață, informații care le zdruncină încrederea în oamenii, instituțiile, ideile și inițiativele la care au aderat.

Între 10 iulie, după ora, 12:29′, și 12 iulie după-amiaza, predispoziție puțin favorabilă discuțiilor în contradictoriu, susținerii unui interes sau tranșării unei dispute. Ambiția sau accesele de mândrie și orgoliu sunt contraproductive.

Din 12 iulie, după ora 18:05′, efort de a aborda, cât mai corect, din punct de vedere moral, legal sau economic, o chestiune patrimonială. Atenție la ceea ce se va întâmpla în preajma zilei de 12 iulie, pe fondul unei cuadraturi între Uranus și Marte pe direcția Taur/Leu, care, pe aceste semne zodiacale, s-a petrecut ultima dată, în august 1940, și care va introduce aspecte inedite în viața personală.

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens