Între 9 iunie, după ora 00:45, și zorii zilei de 11 iunie, preocupări firești, legitime, bine venite menite să identifice aspectele mărunte, administrative, organizatorice ale vieții publice, mai ales dacă aceste persoane au funcții, ranguri și demnități. Consultările nu vor fi productive pentru că vor marcate de superficialitatea și de neînțelegerea adecvată a situației de către cei solicitați de Săgetători să le dea o mână de ajutor în vederea propriei lor lămuriri.

Pe 9 iunie, Venus va intra în zodia Gemenilor, semn în care va rămâne până pe 3 iulie a. c. Pe fond, Micul Benefic va introduce o binevenită notă de destindere, de comunicare deschisă, fără reticențe care va dura până spre 22 iunie.

Apoi, lucrurile se vor complica. De aceea, este indicat să se speculeze, până la această dată, potenţialul acestui tranzit care, chiar dacă nu le va permite să rezolve totul, în acest răstimp, le va fi util util în planul relaţiilor personale, al dialogurilor de principiu şi al unei atitudini (relativ) cooperante ale parţilor implicate într-o dispută sau într-un conflict. Atenţie, la prea marea amabilitate și cnejustificata disponibilitate a unor parteneri față de nativi care ar putea ascunde un plan (abaterea atenției, păcăleală, strategie „vinovată” de tăinuirea unui detaliu esențial, dezinformare).

Între 11 iunie, după ora 03:29, și dimineața zilei de 13 iunie, perioadă agreabilă, petrecută de Săgetători alături de un prieten sau de un grup de apropiați. Între 13 iunie, după ora 07:03, și 14 iunie, răstimp încărcat din punct de vedere sufletesc care îl împovărează pe câte un nativ cu amintiri, regrete și reevaluări. Puternic blocaj financiar sau ipostaze bănești complicate generate de o intervenție instituțională.

Citește previziunile Uraniei pentru toate zodiile

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile