Flo Rida, pe numele său adevărat Tramar Dillard, s-a născut pe 16 decembrie 1979 şi a intrat în atenţia publicului ca membru al grupului hip hop „2 Live Crew” din Miami, Florida . Popularitatea lui a a atins cote mondiale datorită succesului avut cu  single-ul „Low” (featuring cu T-Pain), extras de pe albumul sau de debut „Mail On Sunday” şi de pe coloana sonoră a filmului de succes  „Step Up 2: The Streets”. Pentru acelaşi album, Flo Rida a colaborat cu Timbaland la single-ul „Elevator” şi  cu Will.I.Am de la Black Eyed Peas pentru „In the Ayer”. La realizarea „Mail On Sunday” au mai participat şi alţi artisti cunoscuţi ai industriei hip-hop, precum Rick Ross, Birdman, Lil Wayne, Trey Songz şi Yung Joc.

Single-ul Low” a fost premiat de cinci ori cu platină de catre RIAA (Recording Industry Association of America), s-a vândut în peste cinci milioane de copii numai în S.U.A. şi a ocupat locul 1 în „Top Hot 100 Hits” al anului 2008.

La numai nouă luni de la apariţia albumului „Mail On Sunday”, Flo Rida a lansat, anul acesta, cel de-al doilea material discografic al carierei sale, intitulat „R.O.O.T.S.” (Route of Overcoming the Struggle). Printre producătorii acestui album se număra J Rock, Dr. Luke şi DJ Montay. „Right Round”, primul său extras de single de pe disc, s-a vândut la numai o săptămână de la lansare în peste 636.000 de copii şi a ajuns numărul  1 în majoritatea topurilor din S.U.A., Canada, Australia, U.K. şi Irlanda. Cel de-al doilea single, „Sugar”, a atins locul 5 in Top U.S. Billboard Hot 100. Pentru acest album, rapperul a colaborat cu artişti precum Ne-Yo, Akon, Wyclef Jean, Pleasure P, Nelly Furtado, Wynter Gordon şi  Kesha.

Recitalul Flo Rida de mâine, din Clubul Bamboo din Mamaia, va începe la ora 23.00. Un bilet de intrare costă 30 de lei. 

Flo Rida feat. T-Pain – „Low”
(Sursa – YouTube)

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D
GSP.RO

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri
HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri