Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Urările actorilor TNB: ce le transmit Claudiu Bleonţ, Dan Puric şi Medeea Marinescu spectatorilor
Cultură și Vacanțe Libertatea > Lifestyle > Cultură și Vacanțe > VIDEO/ Urările actorilor TNB: ce le transmit Claudiu Bleonţ, Dan Puric şi Medeea Marinescu spectatorilor

VIDEO/ Urările actorilor TNB: ce le transmit Claudiu Bleonţ, Dan Puric şi Medeea Marinescu spectatorilor

În fiecare an, ca o tradiţie în preajma Sărbătorilor, actorii Teatrului Naţional din Bucureşti le transmit mesaje video spectatorilor care i-au "colindat" pe parcursul anului.

De Florin Ghioca,

Printre cei care anul acesta au înregistrat urări de Crăciun şi de Anul Nou se numără Claudiu Bleonţ, Medeea Marinescu, Dan Puric, Lamia Beligan, Marius Bodochi, Marius Rizea, Adela Mărculescu, Dorin Andone şi Silviu Biriş. Fie că s-au aflat cu un minut înainte de intrarea în scenă sau imediat după finalul unui spectacol, artiştii au ţinut să îşi onoreze publicul spectator.

„La mulţi ani celor care iubesc teatrul, celor care slujesc teatrul şi celor care nu au nicio treabă cu teatrul!”, a transmis Claudiu Bleonţ.

„Sunt gata-gata să intru în scenă, în spectacolul „Două pe faţă, două pe dos”, vă aşteptăm la teatru, vă doresc tuturor spectatorilor mei dragi la mulţi ani, la mulţi ani şi un an nou 2019 plin de bucurii şi mai ales plin de teatru, Aşa că veniţi la teatru începând cu luna ianuarie, să vedeţi toate spectacolele Teatrului Naţional şi noile premiere. Vă iubesc!”, le-a urat şi Lamia Beligan.

„În noul an să aveţi parte de bucurii, de bunătate, de înţelegere, să fiţi fericiţi şi să fiţi iubiţi! Multă sănătate!”, a transmis actorul TNB Marius Bodochi.

Dragii mei, încep prin a vă mulţumi, că veniţi la teatru, că vă lăsaţi puraţi în lumea noastră. Nu e lucru puţin, pentru că ne hrănim din ceea ce dumneavoastră ne daţi, din energia dumneavoastră, din aplauzele cu care ne întâmpinaţi. Aş vrea să ne întâlnim şi în anii ce vor urma, şi în 2019 să fim poate mai blânzi, mai înţelegători, mai calzi, mai buni decât în anii ce-au trecut. Aşa că vă doresc să întâmpinaţi Sărbătorile de iarnă cu bine, cu sănătate, să aveţi parte de un An Nou cât mai bun!”, a precizat şi Medeea Marinescu din cabina sa de la TNB.

Pe lângă cei de mai sus, mai mulţi actori ai Naţionalului au transmis, la rândul lor, urări spectatorilor, atât pe paginile personale, cât şi pe pagina de Facebook a teatrului.

 

 

Close
Închide
  Close