„Care este cea mai simplă metodă pentru a te asigura că poţi fura liniştit? Simplu: să îţi faci singur regulile! Sau… şi mai simplu, să nici nu le faci. Dacă nu ai reguli, nimeni nu te mai poate acuza de nimic. Aşa au procedat şi mai-marii transplantului din România, cu domnul Lucan în frunte.(…) Cine era membru în Comisia de Control? Domnul Bodog. Cine era preşedintele Consiliului Ştiinţific al ANT? Domnul Lucan. (…) La 5 ani de la înfiinţare (2009), se înfiinţează Registrul Naţional de Transplant şi se emite un Ordin de Ministru care stabileşte ca obligaţie legală a Consiliului Ştiinţific al ANT elaborarea regulamentului de alocare a grefoanelor de organe, ţesuturi şi celule. La 7 ani de la înfiinţare (2011), Corpul de Control constată că Registrul nu funcţiona, cât despre regulament de alocare… nici atât. Se stabilesc noi termene, responsabili, etc”, scrie fostul ministru, printre altele, pe pagina sa de Facebook.

Vlad Voiculescu a mai afirmat, anterior, că Mihai Lucan era informat despre controalele de la Ministerul Sănătății.

Recent, Florian Bodog a fost audiat de DIICOT, în dosarul medicului Mihai Lucan. „Am dat declarații complete, în calitate de martor„.

Medicul Mihai Lucan este cercetat sub control judiciar, de către DIICOT, într-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de 5 milioane lei, el fiind suspectat că a transferat ilegal la clinica sa privată aparatură ce aparţinea Institutului de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca.


CITEȘTE ȘI… Atunci și Acum: Călin Popescu Tăriceanu, de la pasiunea pentru mașini, la adversar declarat al președintelui Iohannis

Peste 1.500 de ortodocși pe rit vechi petrec Crăciunul pe Valea Prahovei. Cât au plătit pentru distracție


 

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste