Plătești o zi și stai tot sejurul!

Dacă nu ai reușit să vizitezi încă Delta Dunării este timpul să îți faci planuri pentru vacanța de anul viitor! Gulliver Delta Resort 4 Murighiol a lansat ofertele Early Booking 2020 cu reduceri de 65% la sejururile Delta pentru Seniori și Delta pentru toți, dar vine și cu o noutate turistică:cazare în bungalowri de lux! Camerele noi, spațioase, dotate cu baie proprie, sunt amplasate de jur-împrejurul piscinei și sunt situate la doar câțiva pași de lac.

Pachetele de vacanță includ 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese și transport autocar București-Murighiol-București, la tarife accesibile de la 399 lei/persoană, conform ofertei „Plătești o zi și stai tot sejurul”!

Complexul dezvoltat în spiritul tradițiilor

Gulliver Delta Resort 4✿ este locul ideal unde să pătrunzi în atmosfera tipic lipovenească, fiind amenajat în armonie completă cu natura, după modelul vechilor conace dobrogene. Datorită poziției idilice (pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol), complexul este punctul ideal de plecare cu barca spre inima rezervației. Zilele leneșe de vacanță pot fi petrecute în grădina cu balansoare, să pescuiești de pe ponton sau la un ceai la samovar în foișorul înconjurat de peisajele pitorești ale deltei.

Răzbunarea unui temut interlop al clanului Chira după ce un rival l-a schilodit pe viață. Scene de filme western
Recomandări

Răzbunarea unui temut interlop al clanului Chira după ce un rival l-a schilodit pe viață. Scene de filme western

Labirint de lacuri și canale

Cea mai mare rezervație de câmpii umede din Europa și locul cu cea mai bogată faună ornitologică, Delta Dunării găzduiește peste 320 de specii de păsări. Pornește cu barca pe canalele mozaicate pentru a surprinde printre stufăriș egrete, stârci sau lopătari, iar pe lacurile ca oglinda, colonii de pelicani, cormorani și lebede ce își întind aripile la soare. Cele mai frumoase peisaje din rezervație pot fi văzute  la apus, când lumina caldă a amurgului îmbracă întregul ținut în nuanțe de portocaliu intens.

Fauna și flora diverse ale Deltei Dunării pot fi surprinse și într-o excursie la Letea, care alături de Caraorman formează singurele păduri de nisip de la noi din țară. Traversează micuța așezare C.A Rosetti până la dunele de nisip ale Letei, unde zburdă cai sălbatici. În pădurea de stejari seculari mai poți vedea liane grecești, viță de vie, vinețele sau orhidee sălbatice, dar și numeroase păsări ce se ascund de oameni. 

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața
Recomandări

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața

Orașul Piraților, Sulina nu ar trebui ratat într-o vacanță în Delta Dunării. Plimbă-te pe faleza ce păstrează amprenta vremurilor trecute și descoperă simbolul locului, Farul Vechi sau Farul Verde, așa cum a fost numit de autorul Jean Bart în romanul său „Europolis”.

Liniștită și mai tradițională decât Sulina este localitatea Sfântu Gheorghe, locul unde Dunărea se îmbrățișează cu Marea Neagră, și unde te poți relaxa pe cea mai frumoasă plajă sălbatică din țară.

de Mădălina Isar

Sursa foto: gulliverresort.ro

Early Booking Delta 2020 – Gulliver Delta Resort 4 Murighiol

Adriana Oprea, analiză devastatoare: Ceilalţi viermi din cazul Caracal
Recomandări

Adriana Oprea, analiză devastatoare: Ceilalţi viermi din cazul Caracal

*Delta Seniori, 3 noptitarife de la 399 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 499 lei/persoana (corp central 4✿).

*Delta Seniori, 4 nopti – tarife de la 499 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 599 lei/persoana (corp central 4✿).

*Delta pentru Toti, 3 nopti – tarife de la 449 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).

*Delta pentru Toti, 4 noptitarife de la 549 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 649 lei/persoana (corp central 4✿).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu