MENIU CAUTĂ

Winter Park-ul de la Bâlea Lac s-a deschis astăzi

Distribuie

Iubitorii sporturilor de iarnă au la dispoziţie, începând de astăzi complex de pârtii amenajate la peste 2.000 de metri altitudine, în Munţii Făgăraş, la Bâlea Lac în cadrul unui Winter Park situat în imediata apropiere a singurelor construcţii de gheaţă din România, Ice Hotel şi biserica de gheaţă.

Winter Park-ul de la Bâlea Lac este o zonă special amenajată pentru ca iubitorii schiului, snowboardingului, tubbingului sau cei ce preferă să se dea cu săniuţa ori banalul capac de plastic să se poată distra în voie. Terenul ocupat de "Winter Park" este de aproximativ 8.000 de metri pătraţi.

„Este o zonă sigură, ferită de pericolul de avalanşe. Practic, dorim prin această iniţiativă să încurajăm practicarea şi a sporturilor extreme de iarnă”, a declarat Arnold Klingeis, patronul Ice Hotel Bâlea Lac.

0-119211-balea.jpg

Astăzi, la Bâlea Lac se înregistrau temperaturi de minus 15 grade şi un strat de zăpadă de un metru jumătate. Accesul de la Bâlea Cascadă la Bâlea Lac se poate face doar cu telecabina, costul unui drum dus-întors este de 30 de lei de persoană. Până la Bâlea Cascadă accesul se poate face pe Transfăgărăşan, cu maşini echipate corespunzător de iarnă..

Comentarii