MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 15:36

Ce se întâmplă cu ucigașul lui Teo Peter. Ce a ajuns să facă Chris Vangoethem

Distribuie

Chris Vangoethem, cel care l-a omorât pe Teo Peter într-un teribil accident de mașină, traversează vremurile grele peste Ocean.

Scos basma curată de justiţia americană, după ce l-a omorât, în anul 2004, într-un accident de maşină, pe basistul trupei Compact, puşcaşul marin Christopher Vangoethem nu trece prin cele mai bune momente din viața sa.

Pe 4 decembrie 2004, Christopher Vangoethem, angajat al Ambasadei SUA la Bucureşti, l-a accidentat mortal pe basistul trupei Compact, Teo Peter (50 de ani), care se întorcea acasă, de la înregistrări, cu taxiul. Deşi se urcase beat la volan şi nu acordase prioritate taxiului, câteva ore mai târziu era îmbarcat, din ordine înalte, într-un avion şi readus în SUA. Simulacrul de proces care a urmat peste Ocean s-a terminat doar cu o mustrare scrisă pentru autorul accidentului.

Chris Vangoethem este retras din armată de mai mulți ani și a urmat cursurile unei facultăți de bussines în încercarea de a încerca o altă cale din punct de vedere profesional.

Potrivit știrilekanald.ro, Chris Vangoethem nu a găsit, însă, un job conform așteptărilor lui, astfel că a avut mai mult angajamente sezoniere în Michigan, unde locuiește.

Americanul își câștigă existența din recondiționarea mașinilor, o mai veche pasiune a sa.


Citește și: EXCLUSIV/ România a pierdut un credit de 465 milioane de euro pentru o magistrală de metrou dintr-un motiv absurd


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii