FOTO EXCLUSIV/ Retrași din lumea reflectoarelor, Dana Bartzer și Dan Creimerman își continuă povestea de dragoste. S-au căsătorit duminică a 29-a oară

17 iulie 2017 23:30 De: ,

Cândva unul dintre cele mai sonore cupluri muzicale la radio și televiziune, Dan Creimerman și Dana Bartzer au sărbătorit duminică 29 de ani de când s-au căsătorit.

Artiștii reușesc să ducă mai departe povestea lor muzicală într-un mod incredibil: sunt prezenți peste tot, la radio și la televiziune însă, în același timp rămân ”ascunși” în spatele reflectoarelor. Pare greu de crezut, însă soții care făceau furori de la jumătatea anilor ’80, dar și în anii de după, nelipsiți din nici un spectacol ori program de mare audiență, au preferat să nu-și plângă lamentabil soarta de artist ca mulți din colegii lor de generație și decăderea genului muzical căruia i-au fost fideli și au reușit să-și construiască un renume imbatabil în zona muzicii de publicitate și spoturilor audio-video.

Dana Bartzer și Dan Creimerman s-au căsătorit a 29-a oară

Fără a avea viața ”la vedere”, vocile soților Creimerman sunt auzite la radio și la televiziune, dar și în spații publice, mult mai mult decât se aud mulți artiști ai momentului, prin intermediul spoturilor publicitare.

Cei doi locuiesc într-una din cele mai bune zone ale Bucureștiului, unde își are și studioul de producție publicitată audio-video compozitorul Dan Creimerman (59 de ani), și au doi băieți, amândoi având câte un rol important în firma familiei- pe Boris, specialist în imagine și Robert. Ambii adolescenți, spre bucura părinților, în special a tatălui lor, care rămâne un susținător și promotor al talentelor muzicii clasice românești, au urmat și studii muzicale.

Consacrați ca un cuplu sudat, povestea lor de dragoste continuă și dincolo de micul ecran. Și, ca să o celebreze, an de an, își reînnoiesc jurămintele. La aniversarea lor, o reeditare anuală a nunții din 1988, Dan Creimerman și Dana Bartzer (51 ani) și-au amuzat prietenii apropiați cu o polka, pe post de ”dans al mirilor”.


Mihaela Borcea a făcut public regimul cu care a topit grăsimea: „am reuşit să slăbesc brusc 8 kilograme…”

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro