MENIU CAUTĂ
29 Ian. 2018 09:57

Prima iubire a Andreei Marin. A avut o idilă cu un preot

Distribuie

Andreea Marin ar fi avut o relație de iubire cu un preot, pe vremea când era doar o adolescentă.

După trei mariaje eșuate, Andreea Marin și-a găsit acum liniștea sufletească alături de Andrei Brâncoveanu, un bărbat în vârstă de 32 de ani care este consulul României în Libia.

Fosta zână a surprizelor, care a mărturisit ce salariu încasa pe vremea când realiza emisiunea care i-a adus celebritatea, a trăit prima dragoste la vârsta de 17 ani.

Despre Silviu Maftei, se spune că ar fi fost prima relație serioasă a Andreei Marin.

Cei doi s-au cunoscut la Roman, orașul natal al vedetei, unde băiatul era elev la Seminarul Teologic „Sfântu Gheorghe'.

'În 1991, când eram în anul al treilea la seminar, Prea Sfinţitul Ioachim Va­sluianul a organizat în mai multe oraşe din Moldova un spectacol de teatru jucat de seminarişti cu ocazia sărbătorii Crăciunului. Rolul lui Iisus l-a interpretat magistral chiar Sil­viu, colegul meu, care avea să devină iubitul Andreei Marin', povestea pentru Libertatea un prieten foarte bun al lui Silviu Maftei.

„Mi-amintesc că Andreea a fost teribil de im­pre­sionată de pres­taţia sce­­nică a lui Silviu, aşa că l-a abordat chiar după o reprezentaţie. Ie­şeau apoi mereu după re­petiţii, se plimbau prin parc, se ţineau de mână ca doi îndrăgostiţi', dezvăluia apropiatul lui Silviu Maftei.

'Întotdeauna era atentă la detalii, voia să facă totul perfect. S-au înţeles foarte bine, chiar se potriveau. Cred că amân­doi erau la prima relaţie', afirma aceeași sursă.

Silviu Maftei a activat în cadrul Bisericii Sf. Dumitru din Huși, iar ulterior a devenit profesor de religie la Colegiul Național Cuza Vodă din același oraș.


Citește și: VIDEO/Poveste de viață. Cristian Dumitrescu a ajuns la vârf, dar s-a întors la rădăcini: din laboratorul secret al IBM, la ograda cu găini!


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 21 noiembrie. Racii sunt cuprinși de griji și gânduri negre
Loading...
Comentarii