12 Oct. 2017 13:39

Iubitul Roxanei Vancea nu este român. Detalii picante despre relația lor

Distribuie

Iubitul Roxanei Vancea nu este român. Bruneta a făcut declarații interesante despre bărbatul care o face fericită de ceva timp. Vedeta a recunoscut că pentru moment nu se gândește să devină mamă.

Roxana Vancea este una dintre cele mai sexy apariții de pe micul ecran. Până acum, aceasta și-a ținut relația departe de ochii curioșilor, însă acum a făcut primele declarații.

Iubitul Roxanei Vancea nu este român dar locuiește în țara noastră

„Cred că o să am copii frumoşi, dacă o să am cu el.  Nu-mi doresc copii, nu încă. Lucrez foarte mult la abdomenul meu şi chiar îmi place cum arată. Nu aş strica abdomenul pentru un copil, niciodată. Nu e român, dar locuieşte aici. E exact ce mi trebuie mie. Daca cineva stă cu mine, se consumă. De aceea cred că ne potrivim. Ne vedem destul de rar, o dată la două luni, vorbim la telefon tot timpul. Vine de Crăciun în România. E din Germania. Nu mă văd mutându-ma în altă ţarp, pentru că îmi place aici. Poate el să se mute aici. Iubitul meu nu este o prioritate pentru mine şi nici eu pentru el. E un bărbat foarte frumos. Niciodată nu o să fie (n.r. inel pe deget)”, a spus Roxana Vancea pentru Antena Stars.

Roxana Vancea, fosta „vecină' de la „‘Neatza', este una dintre cele mai sexy prezenţe din showbiz. Chiar dacă și-a obișnuit admiratorii cu atitudinea sa dezinhibată, Vancea a încins recent internetul cu filmări și fotografii de la sală, unde 'prestează' dans la bară.


EXCLUSIV/ Zina Dumitrescu, ruptură iremediabilă cu fiul ei. 'Nici la înmormântare n-o să vină!'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, luni, 23 iulie 2018. Berbecii au o stare de spirit excelentă
Loading...
Comentarii