Opinie de
Oana Dușmănescu
Toate articolele autorului

HOT

Derrick Nnadi, jucător la Kansas City Chiefs

Derrick Nnadi, numarul 91 / Hepta

Un băiat de 23 ani, proaspăt campion în NFL, s-a bucurat pentru că el și echipa sa au ieșit învingători în Super Bowl într-un mod emoționant. Derrick a plătit taxa de adopție pentru toți câinii aflați la într-un adăpost de animale din Kansas City. Asta înseamnă că atunci când o familie va dori să ia acasă un cățel, nu va mai scoate din buzunar niciun dolar, pentru că totul a fost deja achitat.

Aceasta a fost expresia exuberantă a generozității lui Nnadi, care nici până acum n-a fost străin de animalele fără stăpân din orașul în care joacă fotbal american. După fiecare victorie a ”Căpeteniilor”, sportivul a donat adăpostului contravaloarea taxei pentru un cățel.

Bunătatea rămâne cea mai frumoasă, cea mai sensibilă formă a publicității, iar gesturile de altruism față de animale ating multe suflete. Derrick, un uriaș de origine nigeriană care cântărește 145 de kilograme, crede că a-i ajuta pe cei care nu știu să-ți mulțumească prin cuvinte e cea mai înălțătoare modalitate de a-ți arăta recunoștința și bucuria pentru lucrurile pe care le ai tu.

NOT

Ludovic Orban, fost premier al României

Ludovic Orban / Hepta

Cele 25 de ordonanțe de urgență adoptate de guvernul PNL, înainte de picaj, nu sunt doar un act forțat, jucat pe o scenă paralelă cu principiile democratice. Ele subliniază, de 25 de ori, că nu există mari diferențe între cei ajunși la putere, cărora le ia din ce în ce mai puțin timp ca să-și dea arama pe față și ca să-și plaseze influența în zona intereselor de grup.

Orban a motivat că toate cele 25 de ordonanțe prezintă un grad absolut de necesitate și de urgență, deși nu a precizat pentru cine. Și, spicuind, se poate citi cu mare ușurință, chiar și cu ochii unui profan, că foarte puține, urlă, de fapt de arsura urgenței.

Pentru cine a devenit mai sensibil în ultimii ani la excese și abuzuri, mișcarea guvernului Orban deschide din nou aripile largi ale neîncrederii. Și, în an electoral, asta e una dintre cele șapte plăgi ale Egiptului antic transportată în România, să-i spunem, modernă.

Citeşte şi:

Părinții elevilor de la o școală din Târgu Mureș cer ca un copil să nu mai meargă la ore, de teamă că mama sa, care se întoarce din China, are coronavirus

Vine gerul! Temperaturile scad drastic în acest weekend. Avertismentul meteorologilor

O mașină cu numere românești, care făcuse pană, a declanșat alerta teroristă în Londra. Ce a pățit proprietarul

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare
HOROSCOP

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare