Opinie de
Oana Dușmănescu
Toate articolele autorului

HOT: Jose Mourinho, antrenor Tottenham Hotspur

Jose Mourinho

Vreau să cred că șansa oferită portughezului de a mai antrena în Premier League, după naufragiul cu United din sezonul trecut, ar putea fi o lecție pentru The Arrogant One.

Spurs se află pe locul 14, după ce în vară au jucat finala de Liga Campionilor. Iar după concedierea lui Pochettino, Mourinho are oportunitatea de a arăta dacă poate sau nu poate ridica o echipă aflată la ananghie ori dacă îi plac numai loturile bogate din fotbalul de top.

Într-un fel, Jose Mourinho face pace cu fotbalul, după ce s-au trădat reciproc în ultimii ani. Combinația dintre puțină umilință și un strop de provocare cu siguranță n-a stricat nimănui până acum.

Acceptând contractul cu echipa londoneză, Mou demonstrează că, la 56 de ani, poate începe, într-un final, să se maturizeze.

Desigur, trebuie să așteptăm și primele declarații ale titratului antrenor, pentru că acolo ar mai fi un mic test de trecut. Dar, una peste alta, probabil că nu e tocmai ușor s-o iei de la aproape zero, după ce ai cunoscut coama valului și apoi fundul oceanului.

NOT: Recep Tayyip Erdogan, președintele Turciei

epa07940970 Turkish President Recep Tayyip Erdogan attends a meeting with Russian President Vladimir Putin (not pictured) in the Black sea resort of Sochi, Russia, 22 October 2019. Turkish President is on a working visit to Russia. EPA-EFE/ALEXEI DRUZHININ / SPUTNIK / KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT / SPUTNIK

Peste 130 de militari turci au fost arestați pentru că se presupune că au luat parte la încercarea de răsturnare a președintelui din urmă cu trei ani și jumătate.

Lucru care subliniază, dacă mai era nevoie, faptul că Erdogan e departe și de a uita, și de ierta evenimentele din iulie 2016.

În plus, faptul că Donald Trump a afirmat că el și președintele turc sunt foarte buni prieteni nu face altceva decât să sufle în aripile sinistrului lider de la Ankara.

Într-un top al prigonitorilor din toate epocile, președintele din Țara Semilunei va ocupa probabil întotdeauna un loc fruntaș, pentru perseverența de care dă dovadă în urmărirea inamicilor săi, reali sau imaginari.

Erdogan reprezintă, sub nasul nostru, peste o singură mare, nu peste mai multe, exemplul de umbră înăbușitoare care poate anula progres, seninătate, normalitate.

Nu înseamnă doar un mare NU, ci și un model istoric de care uneori, oricât ai ține să te ferești, te lovești frontal și fatal.

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații