1.1. RINGIER ROMANIA S.R.L., cu sediul in București, bulevardul Dimitrie Pompeiu nr. 9 – 9A, IRIDE BUSINESS PARK, Corp B2B, sector 2, înregistrata la Registrul Comertului Bucuresti J40/10882/1996, cod unic de înregistrare RO9060359, legal reprezentată de Mihnea Stefan Vasiliu și Richard Bathory Sandor Toth, în calitate de Administratori, denumită în continuare RINGIER ROMANIA sau ORGANIZATOR,

Organizează, în ziarul „Libertatea”, concursul “Marea Dezlipeală”.

1.2. Concursul se va desfășura cu respectarea prevederilor cuprinse în prezentul regulament (denumit în cele ce urmează „Regulamentul”).

Termenii și condițiile prezentului Regulament, așa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toți participanții la concurs.

Regulamentul poate fi găsit în ziarul Libertatea (rezumat) și pe site-ul www.libertatea.ro (integral).

1.3. ORGANIZATORUL își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul, prin act adițional la prezentul Regulament, aducând la cunoștința publicului acest fapt prin intermediul website-ului www.libertatea.ro.

1.4. Prezentul concurs se adresează tuturor persoanelor, cetățeni români, cu domiciliul pe teritoriul României, care au împlinit 18 ani până pe 30 septembrie 2021.

Art.2.  DURATA CONCURSULUI. TERITORIUL DE DESFASURARE

2.1. Concursul „Marea Dezlipeală” se desfăşoară în perioada 1 octombrie – 10 decembrie 2021, în fiecare zi de luni, miercuri și vineri, în ziarul “Libertatea”,

2.2. Concursul este organizat și se desfășoară pe întreg teritoriul Romaniei.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să trimiteți un e-mail pe adresa [email protected], sau să apelați numărul de telefon 031 22 44 818 (tarif normal, valabil în toate rețelele), în perioada 1 octombrie – 10 decembrie 2021, în zilele de  luni, miercuri și vineri, între orele 08:00 – 17:00, potrivit celor menționate în prezentul Regulament.

Art.3. PREMIILE OFERITE.

3.1. Numărul premiilor puse în joc, în cadrul acestui concurs, este 2001.

Valoarea și numărul premiilor ce pot fi câștigate cu ziarul „Libertatea”:

 • 1 x Marele Premiu, 5.000 euro
 • 20 x mașină de spălat, în valoare de 186 euro/ produs TVA inclus
 • 20 x ladă frigorifică în valoare de 151 euro/produs TVA inclus
 • 20 x aragaz în valoare de 118 euro/ produs TVA inclus
 • 20 x televizor, în valoare de 171 euro/ produs TVA inclus
 • 30 x fier de călcat, în valoare de 15 euro/ produs  TVA inclus
 • 30 x aspirator, în valoare de 42 euro/ produs TVA inclus
 • 30 x masină de tocat, în valoare 50 de euro/ produs TVA inclus
 • 30 x prăjitor de păine, în valoare de 17 euro/ produs TVA inclus
 • 30 x robot de bucătărie, în valoare de 32 de euro/ produs TVA inclus
 • 30 x cuptor electric, în valoare de 51 euro/ produs TVA inclus
 • 30 x mixer, în valoare de 15 euro/ produs TVA inclus
 • 30 x tigaie, în valoare de 16 euro/ produs TVA inclus
 • 30 x cratita, în valoare de 30 euro / produs TVA inclus
 • 30 x tava, în valoare de 34 euro/ produs TVA inclus
 • 30 x pilota, în valoare de 40 euro/ produs TVA inclus
 • 40 x perna, în valoare de 30 euro / produs TVA inclus
 • 30 x city breaks, în valoarea de 2300 euro /produs TVA inclus
 • 20 x 500 euro
 • 500 x 100 euro
 • 1000 x 50 euro

Curs valutar BNR din data de  28.09.2021 = 4.9481/ euro

3.2. Valoarea totală a premiilor este 207,980 euro, TVA inclus (produse și servicii)

Art.4. MECANISMUL CONCURSULUI

4.1. PERIOADA CONCURSULUI: 1 octombrie – 10 decembrie 2021

În perioada 1 octombrie – 10 decembrie 2021, în zilele de luni, miercuri și vineri, pe fiecare exemplar din întregul tiraj al ziarului „Libertatea”, se va găsi lipit câte un tichet de participare la concursul “Marea Dezlipeală”.

O persoană poate participa la concurs cu un număr nelimitat de tichete.

Pentru a câștiga la concursul “Marea Dezlipeală”, participanții trebuie să cumpere cel puțin o ediție a ziarului Libertatea, în perioada 1 octombrie – 10 decembrie 2021, într-una din zilele în care ziarul are tichet lipit (luni, miercuri și vineri, în intervalul menționat), pe prima pagină, în colțul din dreapta, sus.

In cadrul campaniei promoționale “Marea Dezlipeală”, Libertatea va acorda cititorilor (participanților), următoarele categorii de premii:

 • Premiile instant se pot câștiga în zilele de luni, miercuri și vineri, de către cei care găsesc, pe tichetul de concurs, sub clapeta pe care o vor dezlipi, trei simboluri identice, aranjate pe orizontală. Exemplu: pentru a câștiga premiul constând într-un televizor, pe tichet trebuie să apară 3 simboluri cu un televizor.
 • Marele Premiu va fi acordat persoanei care gasește și prezintă Organizatorului, tichetul având inscripționate trei simboluri identice “5.000 euro”.

4.2. ACORDAREA PREMIILOR:

4.2.1 Acordarea Premiilor Instant, inclusiv a Marelui Premiu:

 • Luni, miercuri și vineri, în intervalul  1 octombrie – 10 decembrie 2021 (31 de zile de concurs).
 • Câștigător este participantul care găsește trei simboluri identice pe tichetul de concurs, simboluri care portretizează premiul câștigat.
 • Revendicarea premiului se face telefonic, doar în ziua apariției tichetului câștigător, în intervalul orar 08:00-17:00, printr-un apel (tarif normal, valabil în toate rețelele), la numărul de telefon 031 22 44 818, comunicând seria unica de pe tichet, nume și prenume, adresa de corespondență, număr de telefon.
 • Dacă revendicarea premiului nu se face în ziua achiziționării ziarului Libertatea cu tichet câștigător, între orele 08:00 – 17:00, deținătorul tichetului pierde dreptul asupra premiului câștigat cu tichetul zilei respective.
 • Premiile pot fi revendicate chiar din prima zi de concurs: vineri, 1 octombrie 2021.
 • Validarea câștigului se face prin verificarea seriei comunicate de către câștigător, la numărul de telefon 031 22 44 818 (tarif normal, valabil în toate rețelele).

–              În cazul câștigătorilor din municipiul București și din județul Ilfov, premiul se va ridica, în mod exclusiv, de la sediul Ringier, în zilele de luni, miercuri si vineri, în intervalul orar 11:00 – 15:00, în baza unui proces verbal, in urma unei programari stabilite intre castigator si un reprezentant Ringier, in prealabil. Pentru următoarele premii: mașină de spălat, aragaz, ladă frigorifică, televizor, mașină de tocat, aspirator, prăjitor de pâine, robot de bucătărie, fier de calcat, mixer, tigaie, cratita, cuptor electric, tava, pilota, perna -căștigătorul trebuie să prezinte ziarul cu tichetul original lipit. La ridicarea premiului, trebuie prezentată cartea de identitate a câștigătorului. Premiile vor fi ridicate de la sediul Ringier dupa cel putin 10 zile de la validarea telefonică, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la această dată.

 • În cazul câștigătorilor din provincie, cu excepția județului Ilfov, următoarele premii: mașină de spălat, aragaz, ladă frigorifică, televizor, mașină de tocat, aspirator, prăjitor de pâine, robot de bucătărie, fier de calcat, mixer, tigaie, cratita, cuptor electric, tava, pilota, perna, se pot ridica fie de la sediul Ringier, in zilele de luni, miercuri și vineri, în intervalul orar 11:00 – 15:00, după cel putin 10 zile de la validarea telefonică, dar nu mai târziu de 30 de zile de la această dată, în baza unui proces verbal; fie pot fi trimise către câstigători, prin curier, cu plata ramburs, dovada de livrare ținând loc de proces verbal, dar nu mai târziu de 30 de zile de la data validării telefonice. În vederea primirii premiului, ulterior validării telefonice, câștigătorul trebuie să trimită prin email, la adresa [email protected], o copie a ziarului cu tichetul vizibil (seria tichetului să fie ușor de citit), însoțită de o copie a cărții sale de identitate.
 • Toate premiile în bani se vor acorda doar prin virament bancar, în LEI, în contul deschis pe numele persoanei care face revendicarea premiului, conform prevederilor prezentului regulament. În cazul în care câștigătorul refuză să comunice ORGANIZATORULUI contul său bancar, în termenul stipulat în regulament, acesta va fi descalificat, pierzând dreptul de a mai primi premiul.

Publicare Nume Câștigători:

 • Premii Instant (inclusiv Marele Premiu): lista completă a câștigătorilor validati, va fi publicată în ziua urmatoare zilei de concurs in care a fost validat castigul.

Art.5. REGLEMENTARI SPECIALE ÎN CEEA CE PRIVEȘTE ACORDAREA PREMIILOR

Premiile nu se acordă în cazul în care:

•           Participantul, deținător al tichetului cu 3 simbouri identice, nu sună pentru revendicare în ziua de apariție a ziarului cu tichetul câștigător, în intervalul orar 08:00 – 17:00 (Exemplu: daca ai tichet cu 3 simboluri identice, pe ziarul a cărui dată de apariție este 1 octombrie 2021, și nu revendici premiul pe 1 octombrie 2021, in intervalul orar 08:00 – 17:00);

•           Daca participantul nu prezintă, la solicitarea ORGANIZATORULUI, conform prevederilor prezentului Regulament, ziarul cu tichetul în original, lipit, pentru a demonstra faptul că tichetul este castigator;

•           Dacă se constată diferențe între datele comunicate operatorului de la call center, în momentul revendicării premiului, și actul de identitate prezentat de câștigător, cu ocazia validării (în scopul ridicării premiului);

•           Dacă se dovedește că participantul și-a însușit altă identitate, în scopul de a frauda concursul;

•           Dacă participantul declară în fals sau pune la dispoziția ORGANIZATORULUI declarații în fals, cu scopul de a frauda concursul.

Art.6. VALOAREA PREMIILOR / TAXE ŞI IMPOZITE

6.1. Valoarea premiilor este cea din prezentul Regulament.

6.2. Impozitul pentru premii va fi suportat de către ORGANIZATOR.

6.3. Orice alte obligatii, de natura fiscală sau de altă natură, în legătură cu premiile câștigate, sunt exclusiv în sarcina câștigătorilor.

6.4. Nu sunt impozabile veniturile obţinute din premii în bani şi / sau în natură, sub valoarea de 600 lei net, pentru fiecare premiu.

6.5. Cu exceptia Marelui Premiu și a premiilor instant în bani, ORGANIZATORUL nu va acorda contravaloarea în bani a premiilor (produse si servicii) oferite în cadrul concursului “Marea Dezlipeală”. Vor fi acordate exclusiv premiile stabilite prin Regulament, în condițiile specificate în Regulament. Câştigătorii nu pot solicita nicio modificare.

Art.8. REGULAMENTUL CONCURSULUI “MAREA DEZLIPEALA”

8.1. Regulamentul de participare/ desfăşurare a concursului este disponibil  integral pe website-ul www.libertatea.ro.

De asemenea, regulamentul concursului va fi disponibil la sediul ORGANIZATORULUI, din bulevardul Dimitrie Pompeiu nr. 9 – 9A, IRIDE BUSINESS PARK, CorpB2B, sector 2, București, de luni până vineri, în intervalul 11:00 – 15:00.

ART.9. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

RINGIER ROMÂNIA prelucrează datele personale pe care le furnizează Participanții atunci când se înscriu în Campania promoțională “MAREA DEZLIPEALA”, când își exprimă consimțământul să primească comunicări comerciale sau să participe la sondajele și chestionarele RINGIER ROMÂNIA, sau contactează Organizatorul prin orice mijloace de comunicare.

Prelucrăm datele dvs. personale pentru următoarele scopuri:

Organizarea de concursuri și promoțiiDacă sunt de acord, Participanții pot participa la concursurile și loteriile cu premii organizate de RINGIER ROMÂNIA. De asemenea, atunci cand organizează concursuri, RINGIER ROMÂNIA are interesul legitim să prelucreze date pentru efectuarea formalităților aferente pentru acordarea premiilor revendicate de câștigători, soluționarea oricăror plăngeri în legătură cu organizarea și desfășurarea campaniilor și acordarea premiilor; punerea în aplicare a prevederilor regulamentului, investigarea eventualelor încălcări, realizarea diverselor raportari.Temei juridic: art. 6(1)(a) GDPR – consimțământ art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim
Inregistrarea convorbirilor telefonice cu castigatorii concursurilor organizate de RINGIER ROMÂNIARINGIER ROMÂNIA poate înregistra convorbirile telefonice cu persoanele declarate castigatoare in concursurile / loteriile organizate de aceasta. Înregistrarea convorbirilor ajută Organizatorul să gestioneze activitatea sa interna în departamentul care se ocupă de promoții / marketing, dar și pentru a asigura dovada aspectelor agreate cu câștigătorii în cazul unor potențiale dispute sau litigii cu privire la premiile acordate.Temei juridic: art. 6(1)(a) GDPR – consimțământ  pentru înregistrarea convorbirii si  art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim
Transmiterea de comunicări comerciale, invitații de a participa la concursuri, chestionare sau sondaje  RINGIER ROMÂNIA dorește să transmită Participanților materiale promoționale, să îi informeze în legătură cu noile produse / servicii oferite de Organizator, să lanseze invitații de a participa la loterii promoționale, la sondaje sau de a răspunde la chestionare și pentru a le comunica alte informații similare pe care le consideră că pot fi de interes pentru Participanți, inclusiv, dacă aceștia sunt de acord, prin transmiterea de materiale promoționale / comunicări de marketing privind produsele / serviciile partenerilor Organizatorului.Temei juridic: art. 6(1)(a) GDPR – consimțământ
Îndeplinirea unor obligații legaleUneori prelucrarea datelor este necesară pentru a permite îndeplinirea obligațiile legale ce revin RINGIER ROMÂNIA, cum ar fi: ·                  plata impozitelor și a contribuțiilor relevante (e.g. câștigătorii concursurilor), raportarea către autoritățile fiscale relevante și ținerea unor evidențe contabile; ·                  arhivarea datelor conform legislației aplicabile; ·                  publicarea numelui câștigătorilor și a premiilor acordate în loteriile promoționale organizate.Temei juridic: art. 6(1)(c) GDPR – executarea unei obligații legale
Apărarea drepturilor și intereselor în justițiePentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în justiție în cadrul unei proceduri în fața unei instanțe, a unei proceduri administrative sau a altor proceduri oficiale în care este implicat Organizatorul.Temei juridic: art. 6(1)(f) GDPR – apărarea drepturilor și intereselor operatorului

A.                ENTITĂȚILE CĂRORA LE VOR FI DEZVALUITE DATELE

RINGIER ROMÂNIA poate dezvălui datele cu caracter personal ale Participanților către (i) entitațile și/sau persoanele împuternicite de RINGIER ROMÂNIA (din EEA sau din state terțe) implicate în furnizarea comunicărilor comerciale (cum ar fi furnizorilor de centre de date, furnizori de servicii de plată pentru diverse facilități de plată, furnizorii de platforme de e-mailing cum ar fi Google Mail), organizarea și desfășurarea concursurilor / promoțiilor Organizatorului (inclusiv atunci când sunt organizate în parteneriat cu alte entități); (ii) dacă RINGIER ROMÂNIA are obligația de a divulga datele personale în scopul conformării cu orice obligație legală sau decizie a unei autorităti judiciare, autorităti publice sau organ guvernamental; sau (iii) dacă Organizatorului i se cere sau i se permite în alt mod să facă acest lucru conform legislației aplicabile.

B.                               DURATA DE PASTRARE A DATELOR

RINGIER ROMÂNIA păstrează datele cu caracter personal ale Participanților atât cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retenția datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile. Spre exemplu, dacă un Participant este câștigător al unui concurs organizat de RINGIER ROMÂNIA, Organizatorul poate păstra datele cu caracter personal ale câștigătorului pentru o perioadă de 3 ani de la data la care a expirat termenul în care premiul ar fi trebuit să fie revendicat sau de la data la care a revendicat premiul. Ulterior, anumite date cu caracter personal ar putea fi păstrate pentru o perioadă mai lungă, pentru scop de arhivare, conform regulilor de arhivare aplicabile.

C.                DREPTURILE PARTICIPANȚILOR ÎN CALITATE DE PERSOANE VIZATE

Conform legii, Participanților le sunt recunoscute urmatoarele drepturi în calitate de persoane vizate:

Dreptul de accesParticipanții pot obține de la RINGIER ROMÂNIA confirmarea ca acesta prelucrează datele lor personale, precum și informații privind specificul prelucrării
Dreptul de a corecta dateleParticipanții pot solicita Organizatorului modificarea datelor dvs. personale incorecte ori, dupa caz, completarea datelor care sunt incomplete.
Dreptul la stergereParticipanții pot solicita ștergerea datelor personale atunci când: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate și prelucrate de către RINGIER ROMÂNIA; (ii) Participanții și-au retras consimtământul pentru prelucrarea datelor și RINGIER ROMÂNIA nu le mai poate prelucra pe alte temeiuri legale; (iii) datele sunt prelucrate contrar legii; respectiv (iv) datele trebuie șterse conform legislației relevante.
Retragerea consimtamantului si dreptul de opozitieParticipanții pot sa își retragă oricand consimtământul cu privire la prelucrarea datelor pe baza de consimtământ. De asemenea, se pot opune oricând prelucrarilor pentru scop de marketing, inclusiv profilărilor efectuate în acest scop, precum și prelucrărilor bazate pe interesul legitim al Organizatorului, din motive care țin de situația lor specifică.
RestrictionareÎn anumite condiții, Participanții pot solicita restricționarea prelucrării datelor lor personale
Dreptul la portabilitatea datelorÎn măsura în care RINGIER ROMÂNIA prelucrează datele prin mijloace automate, Participanții pot solicita Organizatorului, în condițiile legii, să furnizeze datele lor într-o forma structurata, utilizată frecvent și care poate fi citită în mod automat.  Dacă solicită acest lucru, RINGIER ROMÂNIA poate să transmită datele Participanților unei alte entitati, dacă este posibil din punct de vedere tehnic.
Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghereParticipanții au dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor în cazul în care aceștia consideră ca le-au fost încalcate drepturile: Autoritatea Natională pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal din Romania B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336 București, România [email protected]

Pentru mai multe detalii sau pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să ne contactați folosind următoarele date de contact:

Responsabilul cu Protectia Datelor Ringier

Adresa: Bd. Dimitrie Pompeiu, Nr. 9-9A, Sector 2, Bucuresti, Romania

Email: [[email protected]] Telefon: [+40 21 20 30 821].

Art. 10. DREPTUL LA PARTICIPARE – Participanți persoane lipsite de capacitate juridică

10.1. Angajații trustului de presă RINGIER ROMANIA, precum si din societatile afiliate, soțul/soția, rudele și afinii de gradul I, până la gradul IV inclusiv, ale acestora, nu pot participa la acest concurs.

10.2. În cazul în care câștigătorul unuia dintre premiile oferite în Campanie este o persoană lipsită de capacitate de exercițiu, sau persoană în imposibilitate fizică de a se deplasa, aceasta este îndreptățită să între în posesia premiului prin intermediul tutorelui sau reprezentantului sau legal, sau al oricărei alte persoane împuternicite în acest sens.

10.3. Nu vor fi considerate ca participări valide:

a. completarea datelor personale cu date parțiale ori cu date false sau eronate;

b. în care completarea datelor personale (de identitate și de contact) se face prin folosirea altor litere decât cele specifice alfabetului latin și/sau a altor cifre decât cifre arabe și/sau romane;

c. care conțin mesaje cu caracter obscen sau injurios;

d. care conțin modificări ale datelor completate.

Art. 11. ÎNCETAREA CONCURSULUI

11.1. Prezentul concurs poate înceta în următoarele cazuri:

a.       în cazul apariției unor situații de forță majoră – cutremur, inundație, calamități naturale, mișcări sociale – sau situații asimilate forței majore – interdicții legale etc. – notificată în termen de 48 de ore de la data apariției și atestată cu documente corespunzătoare în termen de 15 zile, partea aflată în culpă este exonerată de răspundere;

b.      printr-o decizie a ORGANIZATORULUI, dar nu înainte de a anunța publicul, prin intermediul site-ului www.libertatea.ro, înainte de încetare;

c.       în cazul schimbării cadrului legislativ, astfel încât organizarea și desfășurarea concursului cu caracter promoțional să presupună mărirea bugetului alocat acestui proiect.

Art.12. LITIGII

12.1. Eventualele reclamații legate de desfășurarea concursului, vor fi făcute la telefonul 031 22 44 818, luni, miercuri și vineri, în intervalul orar 08:00 – 17:00 (tarif normal, valabil in toate retelele), pe adresa de email [email protected], sau la adresa poștală a ORGANIZATORULUI: Bulevardul Dimitrie Pompeiu nr. 9 – 9 A, IRIDE BUSINESS PARK, CorpB2B, sector 2, București, până pe 13 decembrie, 2021, la ora 15:00.

12.2. Eventualele litigii apărute între ORGANIZATOR și participanții la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente din România.

Art.13. ALTE PREVEDERI

13.1. Prin participarea la concurs, jucătorii acceptă prevederile prezentului Regulament de Concurs. Pentru detalii suplimentare despre concurs pot suna la numarul de telefon 031 22 44 818 (tarif normal, valabil in toate retelele), in perioada 1 octombrie – 10 decembrie 2021, luni, miercuri si  vineri, între orele 08:00 – 17:00, apel cu tarif normal.

13.2. Ziarele cu tichete care conţin erori de tipărire (simboluri lipsă, serii lipsă sau incomplete), ce pot fi probate, vor fi înlocuite gratuit de către ORGANIZATOR, la cererea participanţilor care le deţin.

Pentru înlocuirea acestor exemplare cu defect, participantul în cauză trebuie să sune la numărul de telefon 031 22 44 818 (tarif normal, valabil în toate rețelele), între orele 08:00 – 17:00. Este obligatorie prezentarea tichetului cu erori, în original, la sediul ORGANIZATORULUI.

13.3 Ziarele care au fost cumpărate cu tichete lipsă, nu pot fi înlocuite.

13.4 Premiile trimise prin curier către câștigători (cu dovada trimiterii acestor), și nepreluate de către aceștia, indiferent de motiv (ex. nu a răspuns la apelul curierului, a răspuns la apelul curierului, după care nu a fost găsit la adresa menționată pentru expedierea premiului câștigat, etc.), nu vor fi retrimise de către ORGANIZATOR, decât la solicitarea câștigătorului și pe cheltuiala acestuia.

Prin participarea la acest concurs, participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiillor prezentului Regulament Oficial.

Art.14. MECANISM DE ACORDARE A REDUCERILOR STUDIO MODERNA, IN CADRUL CAMPANIEI PROMOTIONALE MAREA DEZLIPEALA

14.1. Pe langa cele 2.001 premii oferite de ziarul Libertatea, in cadrul campaniei promotionale MAREA DEZLIPEALA, participantii la concurs pot castiga si 1.250.000 de reduceri, oferite de Studio Moderna, partener al campaniei promotionale MAREA DEZLIPEALA.

14.2. Reducerile puse in joc de Studio Moderna sunt acordate in zilele de luni, miercuri si vineri, celor care gasesc, pe tichetul de concurs, sub clapeta pe care o vor dezlipi, trei simboluri identice care portretizeaza procentul (%%%), aranjate pe orizontala.

Sub cele trei simboluri identice care portretizeaza procentul, este scris cuvantul “REDUCERE”, iar in partea stanga, in dreptul celor trei simboluri identice, este mentionata categoria la care castigatorul beneficiaza de reducere.

Cele trei categorii de produse la care pot fi castigate reduceri, sunt urmatoarele:

1.      DORMEO

2.      DELIMANO

3.      TOP SHOP

4.      TRIFOIUL NOROCOS

Daca sub clapeta dezlipita, se afla trei simboluri identice ale TRIFOIULUI NOROCOS, castigatorul are posibilitatea sa opteze pentru reducere la oricare dintre cele trei produse prezentate in ziua respectiva (DORMEO, DELIMANO TOP SHOP sau TRIFOIUL NOROCOS), in spatiul de concurs alocat partenerului Studio Moderna.

14.3. Pentru a beneficia de reducere, castigatorul trebuie sa:

– verifice, in interiorul ziarului Libertatea, pagina in care sunt prezentate produsele la care se aplica reduceri, in ziua respectiva;

– sa sune la numarul de telefon dedicat Studio Moderna (0372134023), numar cu tarif normal, apelabil doar in zilele de concurs, luni, miercuri si vineri intre orele 09:00 – 18:00);

-participantul  trebuie sa comunice operatorului Studio Moderna seria unica de pe clapeta lozului si poate beneficia de reducere pentru produsul din gama specificata pe tichet;

Achizitionarea produsului cu reducere va putea fi facuta urmand indicatiile operatorului Studio Moderna.

14.4. Castigatorul poate beneficia de reducere numai la produsul din categoria indicata pe tichetul lipit pe ziarul Libertatea.

Reducerea este cea mentionata in interiorul ziarului Libertatea, in pagina in care sunt prezentate produsele carora li se aplica reduceri.

14.5. Reducerile nu se cumuleaza.

Exemplu: daca un participant a cumparat mai multe ziare Libertatea si a gasit doua tichete cu reducere de 40% la produse DORMEO, acel participant  poate achizitiona doua produse DORMEO cu reducere 40%, nu un produs DORMEO cu reducere cumulata 80%.

14.6. Reducerea este valabila doar in ziua de aparitie a ziarului cu tichet castigator (luni, miercuri sau vineri), pentru produsele prezentate in interiorul ziarului Libertatea.

In cazul in care detinatorul ziarului cu tichet castigator nu suna pentru revendicare in ziua de aparitie a ziarului cu tichet (luni, miercuri sau vineri), in intervalul orar 09:00 – 18:00, la numarul de telefon dedicat Studio Moderna (0372134023), si publicat in ziarul Libertatea, castigatorul va pierde dreptul de a folosi tichetul, implicit de a beneficia de reducerea castigata.

RINGIER ROMANIA S.R.L.                                                                                                                                               

______________________

Povestea incredibilă a voleibalistului care a crezut timp de 15 ani că e iubitul unui fotomodel. Lumea lui s-a năruit când a aflat adevărul
PARTENERI - GSP.RO
Povestea incredibilă a voleibalistului care a crezut timp de 15 ani că e iubitul unui fotomodel. Lumea lui s-a năruit când a aflat adevărul
Femeia care are cel mai ciudat prenume din România. Toată lumea rămâne mască după ce aude numele ei
Playtech.ro
Femeia care are cel mai ciudat prenume din România. Toată lumea rămâne mască după ce aude numele ei
Fermierii, obligați prin lege să schimbe meniul porcilor și să intre în coteț cu botoșei. ”Aștia care fac legile nu știu cum arată porcul”
Observatornews.ro
Fermierii, obligați prin lege să schimbe meniul porcilor și să intre în coteț cu botoșei. ”Aștia care fac legile nu știu cum arată porcul”
Horoscop 1 decembrie 2021. Berbecii simt nevoia să ridice ochii din pământ și să privească cu mai mult curaj spre viitor
HOROSCOP
Horoscop 1 decembrie 2021. Berbecii simt nevoia să ridice ochii din pământ și să privească cu mai mult curaj spre viitor
România trebuie să înceapă să renunțe la încălzirea pe lemne în următorii 2 ani
Știrileprotv.ro
România trebuie să înceapă să renunțe la încălzirea pe lemne în următorii 2 ani
Faţa nevăzută a idolului. Bărbatul celebru ar fi violat o adolescentă de 16 ani. Mama victimei, ţinută la uşă: "Taci, gura! Taci din gură!"
Telekomsport
Faţa nevăzută a idolului. Bărbatul celebru ar fi violat o adolescentă de 16 ani. Mama victimei, ţinută la uşă: "Taci, gura! Taci din gură!"
Imagination de la Foreo - masca de față pe care ți-o personalizezi... pe masa din bucătărie
PUBLICITATE
Imagination de la Foreo - masca de față pe care ți-o personalizezi... pe masa din bucătărie