Efectele acestei accidentări nu sunt greu de imaginat: în primul rând trebuie să renunțe la antrenament pentru o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp și, în al doilea rând, s-ar putea să ajungă la concluzia că exercițiile fizice nu sunt pentru ei și să renunțe pentru totdeauna la ele. Iată cele mai comune greșeli pe care le fac oamenii în sală și cum pot fi ele evitate.

Prima greșeală în exerciții fizice – Nu te încălzești!

În momentul în care ajung la sală, cei mai mulți dintre oamenii neexperimentați sunt puși pe fapte mari și încep să se antreneze imediat. Acesta este momentul în care apar și primele accidentări întrucât mușchii nu sunt elastici, iar încheieturile nu sunt la fel de mobile cum devin peste câteva minute de mișcare.
Soluția: Exercițiile de stretching au fost create tocmai pentru a pregăti mușchii pentru activitățile intense ce vor urma.

Exercițiile fizice precum genuflexiunile pot cauza dureri la genunchi

Mulți oameni se plâng de dureri la genunchi și de cele mai multe ori cauza acestora este execuția inadecvată a genuflexiunilor. În cazul în care genunchiul nu este orientat deasupra labei piciorului nu mușchii fesieri vor fi lucrați, ci genunchiul.
Soluția: Ai grijă că genunchiul să fie aliniat cu direcția tălpilor.

Filmul crimei din Sectorul 4. Bărbatul căutat pentru crimă i-a mărturisit mamei sale că a omorât-o pe fetiţa de 12 ani
Recomandări
Filmul crimei din Sectorul 4. Bărbatul căutat pentru crimă i-a mărturisit mamei sale că a omorât-o pe fetiţa de 12 ani

Citește continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

ARTICOL PRELUAT DE PE SFATULPARINTILOR.RO

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.