Nil (1-7 ianuarie, 19-28 iunie, 1-7 septembrie, 18-26 noiembrie)

Este primul semn al zodiacului și semnifică capacitatea de a o lua de la capăt. Cei născuți sub acest semn sunt, de obicei, pasionali. Le place să-și trăiască viața cât mai bine cu putință. În mod normal evită altercațiile și conflictele cu ceilalți.

Sunt compatibili cu Set și Amon-Ra.

Amon-Ra (8-21 ianuarie, 1-11 februarie)

Este cel de-al doilea semn al zodiacului. Cei născuți în această zodie sunt foarte buni lideri. Au încredere că știu ceea ce au de facut. Dau tot ce au mai bun în orice situație, motiv pentru care pot fi exemple pentru ceilalți. Sunt foarte buni motivatori pentru ca pot avea succes în schimbarea vieților celorlalți.

Sunt compatibili cu Nil și Horus.

Mut (21-31 ianuarie, 8-22 septembrie)

Sunt cele mai mămoase persoane ale zodiacului. De obicei au grijă de ceilalți. Se bazează pe logică atunci cand iau o decizie și consideră partea practică a unui lucru înainte de a trage vreo concluzie. Cei născuți sub acest semn se descurcă foarte bine ca avocați/ procurori sau ca profesori.

Sunt compatibili cu Thor și Amon-Ra.

Geb (12-19 februarie, 20-31 august)

Persoanele născute în această perioadă sunt foarte intuitive. Iau decizii în funcție de ceea ce simt că este corect. Sunt, totodată, atenți la mediu și la ce se întâmplă în lume.  Nu se simt bine atunci când lucrurile merg prost.

După două luni de proteste, Iranul anunță că desființează poliția moravurilor, instituție care veghea ca femeile să poarte hijab
Recomandări
După două luni de proteste, Iranul anunță că desființează poliția moravurilor, instituție care veghea ca femeile să poarte hijab

Sunt compatibili cu Horus și Set.

Citește continuarea pe Sfatulparintilor.ro

ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL SFATULPARINTILOR.RO

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.