România va fi reprezentantă de doi sportivi, Alin Ronțu și Mara Aiacoboae, în probele de sărituri în apă din cadrul Campionatelor Europene de Natație găzduite de Londra în perioada 9-15 mai, informează Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, citată de Agerpres. Din delegația română vor mai face parte antrenorii Adrian Gavriliu, Mihaela Neagu și Dana Ilieș.

Alin Ronțu, 15 ani, medaliat cu bronz anul trecut la platformă, la Europenele de juniori B, va participa în probele combinate de sărituri, la sincron și pe echipe alături de Mara Aiacoboae, pentru că programul său tehnic în probele individuale nu este definitivat la nivelul seniorilor. Maria Aiacoboae va mai participa în afară de probele combinate și la platformă.

Antrenorul Adrian Gavriliu a opinat că această competiție este un prilej de a câștiga experiență pentru elevul său, Alin Ronțu: “Mă bucur că i s-a dat credit lui Alin, deși este încă junior, să participe la o astfel de competiție. Pentru el va fi o experiență foarte utilă. Nu există niciun fel de presiune în ceea ce privește rezultatele, obiectivul urmărit de noi fiind acela de a acumula cât mai mult și de la cei mai buni”.

Antrenoarea Mihaela Neagu așteaptă o evoluție cât mai bună de la eleva sa Mara Aiacoboae: ‘“Sper ca Mara să confirme pregătirea efectuată până acum și să demonstreze că are talent și capacitate. Ea este o sportivă foarte muncitoare, care are un potențial uriaș. Nu ne-am setat un obiectiv concret în ceea ce privește rezultatele, dar dorim să formăm o echipă omogenă cu Alin Ronțu, iar Mara să dea tot ce are mai bun la Londra”.

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente