European Grand Prix Archery – ziua a III-a / GALERIE FOTO

19 mai 2017 22:53

European Grand Prix Archery – ziua a III-a. Au apărut şi primele rezultate pentru sportivii noştri în cadrul celei de-a doua etape a circuitului European Grand Prix la Tir cu Arcul, competiţie desfăşurată în cadrul complexului sportiv al CSA Steaua din Bulevardul Ghencea.

Vineri în sesiunea de dimineaţă echipa mixtă de arc compound alcătuită din Daniela Cristescu şi Ovidiu Achilie a ajuns până pe poziţia a 3-a, după ce a pierdut în semifinale la Italia cu 150-147, dar a câştigat finala mică în faţa Norvegiei cu 150-147.

În concursul echipelor mixte la arc olimpic, România cu Patricia Iosub şi Ghenadi Iepuri a terminat pe locul 7.

La individual arc olimpic, Ghenadi Iepuri a ajuns până în optimi unde a fost eliminat de Matija Mihalic (Croaţia), în timp ce la feminin cea mai bună clasare a fost a lui Beatrice Miklos pe locul 22.

Evoluţie excelentă însă la arc compound pentru Gerard Dumitraşcu cu o victorie importantă în sferturi în faţa principalului favorit italianul Alberto Simonelli, apoi o înfrângere în semifinale în faţa altui italian Jacopo Polidori şi cu un meci pentru medalia de bronz, duminică evident tot cu un italian Michele Nencioni.

La fete arc compound cea mai bună clasare a fost reuşită de Codruţa Angelescu – locul 9, urmată imediat pe 10 de Daniela Cristescu şi pe 11 de Anca Dănileţ.

Vă reamintim că acest concurs se desfășoară în conformitate cu regulile WORLD ARCHERY și WAE GRAND PRIX, în ambele divizii Arc Olimpic şi Arc Compound, la masculin şi feminin seniori. Participă 160 de sportivi reprezentând 18 ţări.

Concursul de la Bucureşti reprezintă ultimul turneu internațional major înaintea Cupei Mondiale de Tir cu Arcul din 6-11 Iunie în Antalya (Turcia).

Sâmbătă avem probele pe echipe atât la arc olimpic cât şi la arc compound. Vă reamintim că pentru reprezentanţii media vor fi disponibile la terenul de concurs (terenul de fotbal 2 din complexul sportiv Ghencea – lângă bazin) mai multe veste. Accesul pe teren se face doar prin spaţiile special amenajate, fiind nevoiţi să ocoliţi destul de mult pentru a ajunge la teren.

Totodată avem rugamintea să respectaţi indicaţiile oamenilor de la pază deoarece trebuie să asigurăm condiţii de concentrare cât mai bune pentru sportivii care se află în competiţie.

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro