Mergi direct la conținut »
Cota zilei 1 iunie este din Danemarca, Midtjylland vs Randers
Sport Libertatea > Sport > Cota zilei 1 iunie este din Danemarca, Midtjylland vs Randers

Cota zilei 1 iunie este din Danemarca, Midtjylland vs Randers

Cota zilei și avancronică pentru meciul Midtjylland vs Randers

De Daniel Conțescu,

Competiție – Superliga, Danemarca, finală play-off Europa League

Ultima întâlnire – Randers vs Midtjylland 0-2 (Campionat, 24 februarie 2017)

Formă Midtjylland (ultimele 5 partide ) – V I V V I

Formă Randers (ultimele 5 partide) – I V V E V

Sursă foto: FCM.DK

Astăzi, începând cu ora 21:00, Midtjylland va primi vizita celor de la Randers, într-un meci ce contează pentru finala play-off-ului pentru Europa League din Superliga, Danemarca. Se așteaptă a fi un meci spectaculos, marcat de miza acestuia, pe care merită cu siguranță să pariem!

Midtjylland a terminat prima parte a sezonului pe locul 5, cu 38 de puncte, după 26 de etape în care nu a impresionat la vreun capitol. Apoi, în grupa de campionat din Superliga, aceasta a reușit să urce doar o poziție, loc ce i-a asigurat calificarea în finala play-off-ului pentru Europa League. Gazdele practică un fotbal destul de inconstant, în ultimele 5 meciuri oficiale reușind 3 victorii, însă suferind două eșecuri, cu Sonderjyske și Lyngby.

Trupa lui Jess Thrup nu impresionează pe teren propriu, însă are avantajul moral de partea sa în duelurile cu Randers, echipă ce a reușit să câștige o singură dată în istorie pe acest stadion, în anul 2009. Omul cheie al celor de la Midtjylland este cu siguranță atacantul Onuachu, care a marcat nu mai puțin de 18 goluri în 35 de apariții din acest sezon.

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui.  Gestul care i-a salvat viața
Recomandări

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui. Gestul care i-a salvat viața

De partea cealaltă, Randers a terminat pe 7 sezonul regular, cu 33 de puncte, după 26 de etape în care a marcat doar 26 de goluri, având al doilea cel mai ineficient atac din Danemarca. În Grupa 1 a play-out-ului, aceasta s-a descurcat ceva mai bine, reușind să termine pe primul loc. Pentru a se califica în această fază a competiției, Randers a fost nevoită să treacă în sferturi de Aalbaorg, 4-1 la general, și de Odense în semifinale, după 1-1 și 2-0. Oaspeții de azi se află într-o dinamică pozitivă și vin după o serie de 7 partide în care au suferit un singur eșec.

Antrenorul Olafur Kristjansson nu are un atacant la fel de eficient ca al celor de la Midtjylland, însă cel mai probabil îi va arunca în luptă pe Lundberg și Pourie, golgheterii echipei cu 5, respectiv 10 reușite. Totuși, Randers suferă atunci cânde este nevoită să joace departe de casă, reușind o singură victorie în ultimele 13 astfel de partide, statistică deloc încurajatoare.

Calvarul unei familii din București după ce și-au dat în chirie apartamentul unei agenții imobiliare
Recomandări

Calvarul unei familii din București după ce și-au dat în chirie apartamentul unei agenții imobiliare

Duelurile dintre cele două sunt în general spectaculoase, cu multe goluri și dominate de Midtjylland, care nu a mai pierdut cu Randers tocmai din 2012. Miza acestui meci este una destul de importantă, de aceea credem că cele două echipe daneze vor reuși să producă din nou un spectacol fotbalistic bun.

Astfel, dacă ne bazăm pe statisticile prezentate, pontul zilei din fotbal de astăzi este “peste 2.5 goluri în meci”, pariu pe care putem bifa o cotă de 1.95, preluată din oferta agenției de pariuri online Maxbet (Decizia nr. 2555/22.12.2016)!

Pontul de astăzi este oferit de echipa celor de la Superpont, unul dintre cele mai bune site-uri de ponturi pariuri din România!

 

 

Close
Închide
  Close