Cornel Danila – castigator Cupa Academiei de Golf Demis Papillon editia a noua 2017 – premiereIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

  • Competiția a fost câştigată de Cornel Dănilă, cu +1 lovituri față de scorul terenului
  • Pentru prima dată în ultimii 3 ani a fost necesar un joc suplimentar pentru desemnarea câștigătorului
  • La competiție au participat 48 de sportivi din România, Marea Britanie, Franța, Germania, Italia, Liban și Mexic

A noua ediție a Cupei Academiei de Golf Demis Papillon, desfășurată pe terenul de golf de la Clubul Diplomatic din parcul Herăstrău, a fost câștigată de Cornel Dănilă, cu un scor +1 față de scorul terenului. Competiția a avut loc în acest week-end, pe data de 16 septembrie, și a reunit 48 de jucători amatori din Marea Britanie, Franța, Germania, Italia, Liban, Mexic și România. În paralel s-a desfășurat și competiția de juniori la care au participat copiii care se antreneză, în mod obișnuit, la Academia Demis Papillon pe terenul de la Clubul Diplomatic din București.

„Competiția de anul acesta a fost specială pentru că a adus mulți jucători noi în golf, iar cele două divizii, cea de începători și cea de avansați au fost corect reprezentate. În divizia de avansați am avut un match play cu Dragoș Tănase, alături de care am început să joc golf cu 4 ani în urmă. Am făcut un birdie (-1) la cupa 1 și așa am câștigat, la o lovitură distanță.

20 de ani de discursuri împotriva „asistaților” social. Un student român la Cambridge a cercetat cine sunt politicienii și partidele care au atacat oamenii vulnerabili ca să mobilizeze electoratul
Recomandări
20 de ani de discursuri împotriva „asistaților” social. Un student român la Cambridge a cercetat cine sunt politicienii și partidele care au atacat oamenii vulnerabili ca să mobilizeze electoratul

Demis este foarte bun în ceea ce însemnă lecții și reguli, este un bun coach. Cu el am început și eu. Le recomand începătorilor să aloce timp pentru antrenament la driving range și să meargă să joace pe teren pentru că, în acest sport, rezultatele vin proporțional cu timpul pe care îl aloci.” a declarat Cornel Dănilă, câștigătorul Cupei Academiei de Golf Demis Papillon.

 ”Sunt mândru că anul acesta avem un câștigător din România, pentru că am avut o participare internațională foarte bună. A fost cea mai disputată competiție din ultimii trei ani, prima după finala din 2013, câștigată de Bruno Negoiță în fața unui reprezentant din Coreea de Sud, care a avut nevoie de o partidă extra (playoff) pentru desemnarea câștigătorului. Cornel Dănilă a câștigat cu o lovitură în fața lui Dragoș Tănase, după un joc foarte bun. Ambii au început să joace golf la Academia Demis Papillon, în urmă cu 4 ani. Îi felicit pe toți participanții la ediția a noua a Cupei Academiei de Golf Demis Papillon” a declarat Demis Papillon, fondatorul Academiei de Golf Demis Papillon.

Cupa Academiei de Golf „Demis Papillon” 2017
Ediția a noua, 16 septembrie 2017, Clubul Diplomatic, București
Categorie Câștigător
Câștigător (Gross winner) Cornel Dănilă
Masculin Divizia I (HCP 0-18) Locul 1: Dragoș Tănase

Ochii minții. Un tânăr nevăzător transformă maseurii în IT-iști: „Suntem doar șase programatori, masajul este meseria principală”
Recomandări
Ochii minții. Un tânăr nevăzător transformă maseurii în IT-iști: „Suntem doar șase programatori, masajul este meseria principală”

Locul 2: Claudiu Stroe 

Locul 3: Ionuț Georgescu

Masculin Divizia II (HCP 19-36) Locul 1: Dan Bota

 

Feminin Locul 1: Gabriela Pop

Locul 2: Draga Popa Cherecheanu

Locul 3: Luiza Olsen

Începători Locul 1: Robert Mohase