MENIU CAUTĂ

Când decide Mutu dacă vine la națională: ”Vineri o să am o întâlnire”. Ce spune despre Budescu

Distribuie

Când decide Mutu dacă vine la națională: ”Vineri o să am o întâlnire”. Ce spune despre Budescu.

Adrian Mutu a vorbit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre debutul lui Cosmin Contra la naţională, despre prestaţia senzaţională a lui Budescu, dar a şi oferit un indiciu important legat de venirea la FRF.

”Pe lângă ce s-a întâmplat în aceste preliminarii, meciul ăsta a fost extraordinar. Budescu a fost extraordinar, ne-a lipsit mult un astfel de jucător. A dat o siguranţă băieţilor şi şi-a arătat valoarea. Nu-mi explic cum Budescu n-a fost convocat până acum. A fost într-o formă bună la Steaua, dar ar trebui să-l întrebăm pe Daum de ce nu l-a chemat deloc la lot. În ultimii ani, noi n-am mai avut un fotbalist cu execuţiile lui”, a spus Mutu, la Telekom Sport, despre prestaţia lui Budescu.

”Poate că Florin Andone este obişnuit mai mult cu stilul de joc din Spania, de la echipa de club, şi de aceea nu reuşeşte să fie decisiv la naţională. El îşi doreşte mult să ajute echipa, e mereu activ, dar îl şi oboseşte dorinţa asta de a demonstra. Este clar că vrea să dea goluri şi pentru România şi cred că o va face în scurt timp”, este convins Mutu.

”Briliantul” a vorbit şi despre o posibilă venire la Federaţia Română de Fotbal şi nu a negat că negociază intens cu şefii de la FRF.

”Vineri o să am ultima întâlnire cu Răzvan Burleanu şi o să vedem dacă mă duc sau nu la FRF. Nu ştiu încă să vă spun mare lucru, dar cu siguranţă este vorba despre o poziţie administrativă”, a spus Mutu.

Citește și LIVE BLOG România – Kazahstan, în preliminariile CM 2018. Budescu și Keșeru i-au făcut lui Contra un debut perfect | FOTO & VIDEO

Citește mai multe despre Adrian Mutu, Budescu și echipa națională pe Libertatea.

Comentarii