MENIU CAUTĂ
29 Noi. 2017 08:52

Maratonul ”1 Decembrie”, omagiu adus Zilei Naționale. Competiția va avea loc în parcul Titan

Distribuie

 Maratonul ”1 Decembrie”, omagiu adus Zilei Naționale. Competiția va avea loc în parcul Titan.

Evenimentul de alergare ‘Maraton 1 Decembrie, omagiu adus Zilei Nationale si Marii Uniri, este parte componentă în cadrul proiectului ,,Educaţie prin Mişcare” finanțat de Primaria Sectorului 3 .

Competiția, ajunsa la a 7-a ediție, se va desfășura pe 1 Decembrie 2017 în intervalul orar 09.00-15.00, în Parcul Titan din Sectorul 3 și in cadrul lui se vor desfășura următoarele probe:

  • Maratonul ‘1 Decembrie, 42.2 km – Start la 9:00
  • Semimaratonul ‘E.ON Flash, 21.1 km – Start la 9:00
  • Cursa ‘Carrefour Park Lake, 11.1 km – Start la 11:15
  • Cursa fotoliilor rulante, 3.2 km – Start la 12:30
  • Cursa cetatenilor Sectorului 3, 3.5 km – Start la 12:45

”Maratonul 1 Decembrie” este un eveniment ce se adreseaza alergatorilor amatori, cat si celor profesionisti si se doreste a fi o alternativa la a petrece Ziua Nationala, uniti printr-o pasiune comuna.  

De la an la an s-a inregistrat o evolutie crescatoare a numarului de participanti la eveniment, asa incat in 2016 au fost prezenti 624 de concurenti, comparativ cu 117 participanti in 2010.  

Anul acesta vor lua startul in cadrul tuturor curselor 900 de alergatori, asa cum rezulta din inregistrarile confirmate. In momentul de fata inscrierile online s-au inchis si locurile la cursele competitive sunt ‘sold out.

Informatii​ ​generale​ ​despre​ ​Asociata​ ​Elite​ ​Running

Asociatia Elite Running, fondata in anul 2013, promoveaza mişcarea în aer liber şi un stil de viaţă sănătos în rândul persoanelor cu o viata sedentara. Obiectivele pe termen lung ale asociatiei sunt familiarizarea si insusirea notiunilor de baza ale alergării de catre un numar cat mai mare de persoane si participarea acestora la evenimentele specifice de alergare. Activităţile asociatiei urmaresc atingerea acestor obiective si constau in organizarea de antrenamente cu programe dedicate, in functie de nivelul de pregatire al participantilor, si organizarea de competiţii de alergare la nivel naţional.

Informatii despre Ro Club Maraton:

Ro Club Maraton este primul club al maratonistilor amatori din Romania. A fost infiintat in primavara anului 2008 de catre un grup de alergatori din Bucuresti si alte orase, sub forma unei organizatii non-profit. Obiectivul principal este promovarea alergarii pe distante lungi, ca sport de masa.Principala conditie pentru acceptarea in club este pasiunea pentru alergare si dorinta de a contribui la promovarea alergarii in Romania.

Alte​ ​informatii​ ​despre​ ​‘Maraton​ ​1​ ​Decembrie:

Proiect finantat de:​ ​Primaria​ ​Sector​ ​3

Sponsor oficial:​ ​E.ON​ ​prin​ ​E.ON​ ​Flash

Organizatori:​ ​Asociatia​ ​Elite​ ​Running,​ Asociatia ​Ro​ ​CLub​ ​Maraton;

Parteneri media:​ ​Radio​ ​Itsy​ ​Bitsy,​ ​Alerg,​ ​Zmeu;  

Parteneri: Carrefour Park Lake, City Grill, SportGuru.ro, Dedalus Tech, World Class, Boromir,

Buff, Kinetic Sport&Medicine, Himalaya Wellness, Vacante Speciale, ParkLake, Tawil Grup, ABRC,​ ​Galantom,​ ​AMS​ ​Rent-a-Car;  

Sponsori: Isostar, Aqua Carpatica, Kandia, 4F, Under Armour, Mircea si Asociatii, Ricomed,

Walmark,​ ​EyesOpen,​ ​SuperFit,​ ​fit​ ​4​ ​you,​ ​BCR,​ ​Mizuno,​ ​Spartan​ ​Restaurant,​ ​Vinarte, Second Cup, ForeverLiving;

Evenimente partenere: Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, OMV Petrom Bucharet Half Marathon, UNIQA Asigurari Bucharest 10K and Family Run, Timisoara 21k, Semimaraton Iasi, Maratonul​ ​Dacilor,​ ​1000km​ ​Balkan​ ​Charity​ ​Challenge;

Citește mai multe despre 1 Decembrie - Ziua națională a României și maraton pe Libertatea.

Comentarii