Mergi direct la conținut »
”Bombardierul” Ion Pascu a acceptat provocarea lui Cătălin Moroșanu: va lupta pe reguli K1!
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > ”Bombardierul” Ion Pascu a acceptat provocarea lui Cătălin Moroșanu: va lupta pe reguli K1!

”Bombardierul” Ion Pascu a acceptat provocarea lui Cătălin Moroșanu: va lupta pe reguli K1!

”Bombardierul” Ion Pascu a acceptat provocarea lui Cătălin Moroșanu: va lupta pe reguli K1!

De Ciprian Iana,

Cel mai bine cotat luptător român de MMA al momentului, Ion Pascu, a acceptat provocarea lui Cătălin Moroșanu de a lupta în gala Dynamite Fighting Show pe reguli K-1, iar pe 5 iulie, la București, „Bombardierul” va disputa primul său astfel de meci după o lungă perioadă în care s-a concentrat exclusiv pe confruntările din cușcă.

Pascu (36 de ani) este challenger obligatoriu la centura BAMMA (una dintre cele mai puternice promoții de MMA din Europa) și își așteaptă adversarul pentru duelul care va avea loc cel mai probabil în octombrie.

„Sincer, o lăsasem mai moale cu antrenamentele și mă gândeam la o scurtă vacanță, dar când am primit, acum trei săptămâni, telefon dacă accept să lupt pe K-1 în gala lui Moroșanu, am zis da instant. E o provocare pentru mine, iar faptul că voi lupta acasă, în București, înseamnă cu atât mai mult”, a spus Pascu pentru Libertatea.ro.

”Bombardierul” Ion Pascu va da piept cu Zaplîtni

Bombardierul va da piept în gala de la Sala Polivalentă cu Mad Max Zaplîtni într-o confruntare la categoria semigrea. În această lună, românul s-a antrenat exclusiv pe reguli de stand up și chiar a făcut sparring cu Cătălin Moroșanu pentru a putea fi în cea mai bună formă.

În main event-ul galei Dynamite Fighting Show, Cătălin Moroșanu va avea o confruntare istorică împotriva lui Freddy Kemayo, iar de pe card nu vor lipsi și alte nume precum Benny Adegbuyi, Amansio Paraschiv, Cristian Ristea, Sebastian Cozmâncă și Bogdan Năstase. De altfel, cele 10 meciuri vor fi împărțite în confruntări pe reguli de K-1, Box și Kyokushin.

Prețul biletelor pentru gala Dynamite Fighting Show începe de la 20 de lei și sunt disponibile pe www.eventim.ro și www.bilete.ro De asemenea, le găsiți în magazinele Inmedio, Germanos, Orange, Telekom, Carrefour, Diverta, Humanitas, Poșta Română (sedii semnalizate Bilete.ro) și Benzinăriile OMV.  


REPORTAJ/Mesajul tulburător al unei bătrâne de vârsta României Mari: ”Să se găsească un conducător care să ne aducă acasă copiii” (VIDEO)

Close
Închide
  Close