MENIU CAUTĂ
18 Aug. 2018 11:57

Cum era Alina Vidican pe vremea când a căzut în mrejele lui Cristi Borcea. „Nici să sărut nu știam bine”

Distribuie

Alina Vidican era foarte tânără pe vremea când l-a cunoscut pe fostul ei soț, Cristi Borcea, cel după care a suferit enorm în momentul în care a divorțat, iar acesta a început povestea de dragoste cu Valentina Pelinel.
Alina Vidican a fost cea de-a doua soție a omului de afaceri cristi Borcea. Aceasta a suferit enorm în momentul în care s-a separat de el. De altfel, Alina Vidican mărturisea într-un interviu pentru okmagazine.ro că era doar o copilă pe vremea când l-a cunoscut pe acesta și alături de el a descoperit marea dragoste.
"Timp de șase luni, m-a tot invitat în oraș până să ies cu el prima oară. Ne-am cunoscut în avion, într-o cursă spre Timișoara. Eu mă-ntorceam acasă de la Paris, cu escală la București, el avea treabă la Timișoara. Am băut o cafea împreună, când am ajuns în Timișoara. Iar șase luni nu ne-am mai văzut. Așa am considerat eu. Că un bărbat trebu­ie să lupte. Am vrut să văd dacă mă place cu ade­vărat. Aveam 19 ani. Eram copil. Nici să sărut nu știam bine. Cred c-am făcut-o din pură copilărie. Eu, când l-am cunoscut pe Cristi, nici nu purtam tocuri. Jucam baschet, făceam înot, aikido, eram mai sportivă. M-am maturizat și am devenit fe­meie lângă el", declara Alina Vidican.
"Lui Cristi i-am dăruit toată viaţa mea. De la 19 ani... Am trăit prin el, prin viaţa lui, de cînd ne-am cunoscut. Eu am trăit doar pentru el, nu am avut ambiţii să fac carieră", mai spunea ea.
Alina Vidican dezvălui, în interviul respectiv, și care a fost cea mai grea perioadă din viața ei alături de Cristi Borcea, pe vremea când formau un cuplu:

„Când am rămas însărcinată, la 21 de ani. Și am pierdut copilul în luna a cincea. Am sufe­rit foarte mult, cred că m-a marcat acel incident până l-am născut pe Alexandru, băieţelul nostru. Am zis că e un semn de la Dumnezeu că nu e bine ce facem, că trăim în păcat. Un an întreg am avut insomnii, adormeam numai cu diazepam. Căzusem într-o depresie cruntă”.

 

Cristi Borcea a avut un mariaj cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii: Patrick și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa. După divorțul de Mihaela Borcea, omul de afaceri s-a însurat cu Alina Vidican, cu care are doi copii: Alexandru și Gloria.

În prezent,  Cristi Borcea are o relație cu omul de afaceri fostul model Valentina Pelinel. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016.


Citește și: Ecaterina Andronescu insistă ca Dragnea să demisioneze. Spune că partidul e în cădere liberă. „De la 45% la 25% e mult prea mult'


 

Citește mai multe despre alina vidican, Cristi Borcea, Cuplu și dezvaluiri pe Libertatea.

Comentarii