MENIU CAUTĂ

70.000 de lei pentru fiecare punct

Distribuie

3756-91172-hanescu.jpgCu cateva zile inainte de intalnirea pe care Romania o sustine, la finalul acestei saptamani, in fata Indiei, omul de afaceri Aurica Munteanu, fost mijlocas la Sportul Studentesc, este gata sa-i recompenseze regeste pe baietii nostri, daca acestia se vor califica mai departe. Intalnirea dintre Romania si India a inceput ieri, la Bucuresti, pe arena BNR, si conteaza pentru barajul de mentinere in Grupa Mondiala.

‘M-am gandit ca fiecare punct obtinut de baieti sa fie premiat cu 70.000 de lei, in jur de 20.000 de euro. Exista posibilitatea ca suma sa fie si mai mare. Totul va depinde de rezultatul inregistrat la final’, a precizat Aurica Mun-teanu.

La Sibiu, in urma cu un an, echipa de Cupa Davis a Romaniei avea promis un premiu fabulos daca reusea sa treaca de echipa similara a Frantei. Aurica Munteanu, astazi un prosper om de afaceri, le oferise atunci jucatorilor romani 50.000 de euro pentru fiecare punct obtinut in fata francezilor.

A dat 30.000 de lei in meciurile cu asiaticii

Generozitatea lui Aurica Munteanu nu s-a oprit doar la cele doua meciuri cu Franta si India. Fostul mijlocas a plusat financiar pentru jucatorii nostri si la meciurile din Cupa Davis cu Japonia si Coreea de Sud, cand i-a premiat pe tenismeni cu 20.000 de lei, respectiv 10.000 de lei. ‘Eu nu fac aceste gesturi pentru a-mi face reclama. Pur si simplu, imi place foarte mult tenisul si de aceea vreau sa-i sustin pe baieti’, a declarat Munteanu.

Romania – India 2-0
baraj de mentinere in Grupa Mondiala

S-au jucat ieri:
Victor Crivoi – Parkash Armitraj
7-5, 5-7, 6-2, 6-2

Victor Hanescu – Somdev Devvarman
6-3, 6-1, 6-0

Se joaca azi:
Adrian Cruciat/ Horia Tecau – Leander Paes/ Mahesh Bhupathi

Se joaca maine:
Victor Hanescu – Parkash Armitraj
Victor Crivoi – Somdev Devvarman.

Romania si India s-au mai intalnit de trei ori pana acum. Prima partida a avut loc in 1922, in Marea Britanie, scor 5-0 in favoarea Indiei. In 1969 si 1971, Romania s-a impus in fata asiaticilor, scor 4-0, respectiv 4-1

I-au luat banii

Tenismenii romani au castigat ambele meciuri din prima zi a confruntarii cu India. Victor Crivoi (foto) a trecut cu scorul de 3-1 la seturi de Prakash Amritraj, in timp ce Victor Hanescu l-a expediat in trei seturi pe Somdev Devvarman. ‘A fost un jucator dificil. Am avut emotii ca am jucat primul, stateam in vestiar, ma agitam, ma zvarcoleam. Chiar si azi-noapte am dormit foarte agitat’, a explicat Crivoi, aflat la primul meci pentru Romania. Recitalul tricolorilor a fost continuat de Victor Hanescu, care nu a avut nici un fel de problema in partida cu Somdev Devvarman. Cei doi tenismeni l-au usurat astfel pe omul de afaceri Aurica Munteanu de 140.000 de lei, acesta promitand ca va premia fiecare punct castigat de Romania contra Indiei cu cate 70.000 de lei.

Comentarii