Adrian Mutu și Sandra Bachici, cununie cu acte în regulă. După o ceremonie oficiată la începutul anului trecut, pe malul mării, despre care s-a crezut că a fost o căsătorie adevărată și o amânare impusă de starea civilă incertă a lui Mutu, care tocmai divorțase de Consuelo, cei doi au ajuns azi la Starea Civilă și au devenit doamna și domnul Mutu. Adi și Sandra se pregătesc să devină părinți, bruneta fiind însărcinată în șase luni, și au dorit ca bebelușul să se nască într-un cadru legitim.

Și, cum plănuiau încă de anul trecut, marele eveniment s-a petrecut chiar de Ziua îndrăgostiților, fără tam-tam și fără prea multe pregătiri. Surse din preajma fotbalistului ne-au dezvăluit că mulți dintre cei mai apropiați prieteni și unele rude au primit invitația la cununie prin sms sau pe WhatsApp. Mai mult, se pare că fostul internațional nu a pregătit și o petrecere pentru a celebra căsătoria, nici măcar o masă, reducând totul la fericita întrunire de la primărie.

Până acum însă, oficializarea relației lor a fost imposibilă. Sandra a dezvăluit în exclusivitate pentru Viva! motivele pentru care ea și Adi Mutu au fost nevoiți să amâne nunta ce urma să aibă loc pe 10 decembrie: ”A durat puțin mai mult decât preconizasem noi redactarea sentinței judecătorești, cea de recunoaștere a divorțului pe teritoriul României, (nr divorțul lui Adi Mutu de Consuelo), iar de la comunicarea ei scrisă (adică primirea actului la domiciliu) a trebuit să mai așteptăm înca 30 de zile pentru că așa e procedura”.

”Nunta va avea loc la vară”

”Am stat și ne-am gândit și credem că cel mai potrivit moment pentru cununie e 14 februarie, de Valentines Day, când de fapt și aniversăm 2 ani de relație și cu ocazia asta dăm un plus de însemnatate zilei, sărbătorind mai multe evenimente. Adevărul e că suntem nerăbdatori să devenim soț și soție, ne dorim de foarte mult timp lucrul ăsta și ne bucură faptul că în sfârsit va deveni realitate. Sper să avem răbdarea necesară să așteptăm data de 14.

La noi orice e posibil, suntem imprevizibili. Legat de petrecere, țin să precizez că va fi ceva restrâns, pentru sufletul nostru. O să fie familia prezentă și câțiva prieteni, nimic fastuos, cel puțin nu de data asta. Nunta cea mare, când voi îmbrăca rochia de mireasă, va avea loc la vară”, declara recent Sandra.

Adi Mutu se află deja la al treilea mariaj. În 2001, el s-a căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un copil, Mario. Cei doi au divorţat în 2003. Apoi, în 2005, atacantul s-a însurat pentru a doua oară cu dominicana Consuelo Matos Gomez. Au doi copii împreună, Adriana, născută în 2006, şi Maya Vega, venită pe lume în 2008.

Cum se distrează fetele lui Gigi Becali noaptea! În ce ipostază au fost surprinse de paparazzi
GSP.RO

Cum se distrează fetele lui Gigi Becali noaptea! În ce ipostază au fost surprinse de paparazzi