Mergi direct la conținut »
Alexandra Marinescu n-a primit acceptul medicului de a concura în Formula 4
Sport Libertatea > Sport > Alexandra Marinescu n-a primit acceptul medicului de a concura în Formula 4

Alexandra Marinescu n-a primit acceptul medicului de a concura în Formula 4

Incidentul suferit la Brands Hatch, în prima etapă din MSA Formula, Campionatul Britanic de Formula 4, a avut urmări. Astfel încât medicul i-a recomandat Alexandrei Marinescu să mai ia încă o săptămână de pauză. Din acest motiv, românca nu va lua startul la Donington Park, dar se pregătește pentru etapa a treia din calendar.

Pentru Alexandra Marinescu, sezonul 2015, primul din MSA Formula (Campionatul Britanic de Formula 4), a început cu un incident în cea de-a doua sesiune a antrenamentelor libere. Cauzat de o problemă tehnică, acesta a împiedicat-o să participe la cursele din prima etapă a sezonului, medicul circuitului recomandându-i cel puțin două săptămâni de pauză. „Recuperarea a decurs normal până acum, dar medicii au considerat că organismul ar fi fost supus unui stres mult prea mare într-un timp foarte scurt după accident. Așa că, împreună cu ei, am decis să nu concurăm în acest weekend. Mi-ar fi plăcut mult să pot lua startul aici, dar siguranța mea este o prioritate. Voi continua pregătirile și abia aștept să iau startul în etapa a treia de la Thruxton”, a spus Alexandra Marinescu.

Următoarea etapă din calendarul MSA Formula (Campionatul Britanic de Formula 4) este programată pe circuitul de la Thruxton, Hampshire, în weekend-ul 9 – 10 mai.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close