Maxim, 27 de ani, și-a dus iubita la resortul Azulik, care este un complex privat pe malul mării, destinat doar adulţilor şi un centru de wellness mayaş. Acesta pune la dispoziţie o plajă retrasă, doar pentru oaspeţi, care este perfectă pentru plajă sau înot. O noapte de cazare aici costă de la 500 de euro în sus.

Toate căsuţele în copac sunt construite din lemn de katalox şi are ferestre din podea până în tavan care oferă lumină naturală, precum şi plase de ţânţari. De asemenea, căsuţele au terasă privată cu paturi de relaxare în aer liber, zone de relaxare şi vedere la jungla luxuriantă şi la Marea Caraibilor. Camerele au televizor, telefon şi electricitate.

Acest complex exclusivist are şi o cafenea organică, care serveşte micul dejun şi prânzul. De asemenea, are un bar pe plajă şi un centru spa la malul mării. Oferă masaje şi tratamente curative maya tradiţionale, masaje, băi cu plante medicinale şi tratamente temazcal tradiţionale în baie de aburi maya. Unităţile de cazare includ o cadă deosebită din mozaic mayaş, în care turiștii se pot bucura de o baie specială revigorantă în apă bogată în minerale din cenote, care este considerată apă sacră în cultura Maya.

Complexul se află la 3 km sud de situl arheologic Tulum şi la 4 km de centrul oraşului Tulum. Aeroportul Internaţional Cancun este la aproximativ 90 de minute de mers cu maşina de Azulik.

REPORTAJ. Medic de familie la 65 de ani, cu cel mai în vârstă pacient, 94 de ani. În Tulcea, o treime dintre posturile din cabinete sunt ocupate de pensionari
Recomandări
REPORTAJ. Medic de familie la 65 de ani, cu cel mai în vârstă pacient, 94 de ani. În Tulcea, o treime dintre posturile din cabinete sunt ocupate de pensionari

Alexandru MaximIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Alexandru Maxim și iubita lui își continuă concediul în Statele Unite ale Americii. Cei doi îndrăgostiți împărtășesc, ca de obicei, cu prietenii virtuali de pe instagram bucuria vacanțelor.