10 Ian. 2018 18:51

Amir Khan revine în ring. Fostul campion mondial are meci pe 21 aprilie

Distribuie

Amir Khan revine în ring. Fostul campion mondial are meci pe 21 aprilie.

Fostul campion mondial la categoria welter (semimijlocie), Amir Khan, va reveni în ring după aproape doi ani de absenţă, pe 21 aprilie la Liverpool împotriva unui adversar încă necunoscut, a anunţat britanicul miercuri.

”Sunt determinat să câştig un alt Campionat Mondial şi sunt încrezător că voi avea o echipă bună în spatele meu pentru a mă ajuta să o fac”, a declarat Khan, în vârstă de 31 ani, într-o conferinţă de presă la Londra.

”Am stat în afara ringului de prea mult timp şi sunt nerăbdător să recuperez timpul pierdut, începând din aprilie”, a adăugat cel care a participat recent la o emisiune reality-show în junglă.

Amir Khan a fost campion mondial la categoria welter

Amir Khan, care a semnat pentru trei meciuri cu promotorul Eddie Hearn, a fost campion mondial la categoria welter, versiunea WBA, între 2009 şi 2012.

În ultimul său meci din mai 2016, britanicul trecuse la categoria mijlocie şi a fost învins în şase reprize de mexicanul Saul Alvarez, notează Agerpres.


CITEȘTE ȘI: A murit Tommy Lawrence, care a apărat în celebrul meci Petrolul – FC Liverpool 3-1! I se spunea 'Porcul zburător'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop miercuri, 24 octombrie 2018. Gemenii au parte de o zi foarte dificilă
Loading...
Comentarii