MENIU CAUTĂ
12 Mar. 2018 14:54

Ana Bogdan, parteneriat cu compania de ceasuri Tag Heuer

Distribuie

Ana Bogdan, parteneriat cu compania de ceasuri Tag Heuer. Jucătoare de tenis a dat o lovitură de imagine, asociindu-se cu un brand mondial.

Aflată în plină ascensiune, Ana Bogdan a devenit o țintă pentru brandurile care vor să își asocieze imaginea cu performanța. Astăzi, sportiva aflată pe locul 85 mondial a semnat un acord cu celebra companie de ceasuri, Tag Heuer, anunțul fiind publicat de elvețieni pe paginile oficiale.

Sportiva, care anul acesta a ajuns până în turul 3 la Australian Open, a parafat un acord pe doi ani, fiind desemnat drept Friend of Brand'. „Ana are determinare, curaj și stil, atât pe teren, cât și în afara lui', a fost descrierea pe care i-au făcut-o, reprezentanții brandului, jucătoarei din Sinaia, la prezentarea oficială.

Fost număr 2 mondial la junioare, Ana a trecut peste accidentările care i-au măcinat cariera în ultimii ani, iar anul acesta a intrat în premieră în primele 100 de jucătoare ale lumii. Totodată, în 2017 a bifat prezența pe tabloul principal al tututuror turneelor de Mare Șlem, a jucat semifinala la București și a învins patru jucătoare din Top 20 mondial, printre care și Kristina Mladenovic (11 WTA). Totodată, în februarie, a fost convocată, în premieră, în echipa de Cupa Davis a României.

Este al doilea acord pe care Ana îl semnează în mai puțin de patru luni după ce la sfârșitul lui decembrie a devenit 'Gold Athlete', ca urmare a parteneriatului cu Gold Nutrition.

Citește și:

După ce este înnebunită Simona Halep: bijuterii, aur roz și ceasuri Hublot! Interviu inedit

 

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii