Mergi direct la conținut »
Andreea Aanei, femeia-macara, a smuls medalia de bronz la Europene
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Andreea Aanei, femeia-macara, a smuls medalia de bronz la Europene

Andreea Aanei, femeia-macara, a smuls medalia de bronz la Europene

Sportiva româncă Andreea Aanei a obţinut două medalii de bronz, la stilul smuls şi la total, la categoria +75 kg, sâmbătă, în ultima zi a Campionatelor Europene de haltere pentru seniori de la Tbilisi.

La total, Andreea Aanei a intrat în posesia bronzului, cu 261 kg, departe de învingătoare, rusoaica Tatiana Kaşirina (322), în timp ce argintul a revenit ucrainencei Anastasia Lîsenko (280), a anunţat FR Haltere.

Aanei a obţinut bronzul la stilul smuls, cu 120 kg. Aurul a fost câştigat tot de Tatiana Kaşirina (142), urmată de Anastasia Lîsenko (126).

Cu 141 kg, Aanei a fost a 4-a la aruncat, unde aurul a fost obţinut de asemenea de Kaşirina (180), ce le-a devansat pe Lîsenko (154) şi pe armeanca Hripsime Hurşudian (141).

Campionatele Europene de la Tbilisi au luat astfel sfârşit pentru delegaţia României cu un bilanţ de trei medalii de argint şi cinci de bronz. În afară de Andreea Aanei, au mai obţinut medalii: Monica Csengeri, bronz la categoria 48 kg, la stilul aruncat, Florin Ionuţ Croitoru, o medalie de argint, la stilul aruncat, şi una de bronz, la total, în limitele categoriei 62 kg, plus cele două de argint (aruncat şi total) şi una de bronz (smuls) obţinute de Irina Lepşa, la cat. 58 kg.

Agerpres

 

Close
Închide
  Close