MENIU CAUTĂ

Andreea Necula se iubeşte cu un fotbalist

Distribuie

De un an, Andreea Necula, cea mai sexy femeie din Campionatul Naţional de Raliuri, şi Dan Bucşă (21 de ani), fundaşul lui “U” Cluj, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi locuiesc în oraşe diferite, ea la Bucureşti, iar el la Cluj.

Andreea Necula (26 de ani) este fericită alături de Dan Bucşă, chiar dacă atunci când l-a cunoscut pe fotbalistul lui ”U” Cluj nu şi-a imaginat că acesta îi va deveni iubit, el fiind cu patru ani mai mic decât ea. La sfârşitul anului 2008, o prietenă i l-a prezentat fetei pe sportiv, iar şase luni mai târziu cei doi au devenit un cuplu în toată regula. Acum, între meciuri de fotbal şi etape de raliu, Andreea şi Dan îşi văd liniştiţi de amor.

Merge la Cluj săptămânal

”Chiar dacă nu locuim în acelaşi oraş, ne vedem în fiecare săptămână. De cele mai multe ori mă duc eu la Cluj, programul lui de fotbalist profesionist fiind mai încărcat. Noroc că s-a inventat avionul, altfel ne-ar fi fost mult mai greu să ne vedem”, a povestit Andreea Necula, în exclusivitate pentru Libertatea. Întrebată cum descrie relaţia sa cu un bărbat mai tânăr decât ea cu patru ani, Andreea a răspuns simplu: ”Foarte palpitantă”.

Jucătorul a fost căpitan la Dinamo II 4384-247760-fot.jpg

Dan Bucşă s-a născut pe 23 iunie 1988, la Dej, judeţul Cluj. A fost legitimat în 1995 la Unirea Dej, iar între 1999 şi 2003 – la Luceafărul Dej.

Din iunie 2006, a jucat la Dinamo, unde a intrat în atenţia lui Mircea Rednic, care l-a chemat mereu la antrenamentele echipei mari. În iulie anul trecut, pe când era căpitan la Dinamo II, a fost împrumutat la ”U” Cluj, la cererea fostului acţionar dinamovist Florian Walter, care a preluat echipa ardeleană.

Comentarii