Zece persoane au fost audiate, marți, în urma a unor percheziții care a avut loc la Târgu Jiu într-un dosar de evaziune fiscală. Anchetatorii au vizat mai multe saloane de înfrumusețare în care s-ar face videochat, relatează Mediafax. Între cei care au dat declarații la ediul Poliției s-au număr și culturiștii Mihai Gabriel Feroiu și soția sa, Bianca, care este medaliată la nivel național.

Surse de rândul achetatorilor au dezvăluit că memebrii grupării ar fi încercat să scape de dovezi în timpul perchezițiilor, așa că ar fi aruncat pe geam două sacoșe pline cu vibratoare, jucării erotice și recipiente cu lubrifianți. Acestea au fost însă descoperite, ieri după-amiază, de câteva femei care făceau curățenie într-un părculeț de joacă al copiilor din zonă.

Cine sunt sportivii duși la audieri în dosarul „Videochat în saloane de înfrumusețare” în Târgu Jiu

Femeia, în vârstă de 32 de ani, a fost legimitată la Clubul Sportiv Universitatea Cluj. În 2013, Bianca Feroiu a obținut titlul național la Culturism Senioare, categoria open, și medalia de aur la culturism senioare-perechi. Sportiva nu a făcut nicio declarație despre acest caz.

bianca-feroiuIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Îmi iubesc țara, dar nu pot să ucid”. Cum încearcă bărbații ucraineni să evite mobilizarea în război
Recomandări
„Îmi iubesc țara, dar nu pot să ucid”. Cum încearcă bărbații ucraineni să evite mobilizarea în război

foto: Gorj Domino

Potrivit Gorj Domino, aceștia sunt practicanți de culturism și fitness, soția lui Feroiu, Bianca, are 32 de ani și este cunoscută în țară după ce a reușit să devină campioană națională la culturism, la o anumită categorie, în urmă cu patru ani. Bianca, fostă Mic, s-a căsătorit cu Mihai Feroiu în 2014 și e mult mai cunoscută pe site-urile pentru adulți unde practică videochat. Mihai Feroiu are 39 de ani și a fost suspendat din activitatea sportivă, pe viață, de către Federația Română de Culturism și Fitness, în 2009, după ce a fost depistat pozitiv la un control doping.


N-are diplomă, dar arată cu degetul. Primarul din comuna unde niciun elev nu a luat Bacul dă vina pe profesori: „De trei ani strig să facă meditaţii”


Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj fac cercetări în patru dosare penale pentru evaziune fiscală.

::placeholdeR–>

Prejudiciul creat bugetului statutului depășeșete 500.000 de euro, arată datele IGPR.

„Delta Dunării” de pe Siret. Satul de vacanță de 82 de hectare, cu zoo, pescuit sportiv și kilometri de canale unde te poți plimba cu barca
Recomandări
„Delta Dunării” de pe Siret. Satul de vacanță de 82 de hectare, cu zoo, pescuit sportiv și kilometri de canale unde te poți plimba cu barca

Sursă foto: gorj-domino.ro


Citește și EXCLUSIV/ Confesiunile unei ”sugarbabe”. Străinii vin în București pentru a petrece o vacanță plină de plăceri


 

Google News Urmărește-ne pe Google News