Mergi direct la conținut »
VIDEO / Benny Adegbuyi, făcut KO în finala Glory 62 de la Rotterdam. A ratat potul de 100.000 de euro
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > VIDEO / Benny Adegbuyi, făcut KO în finala Glory 62 de la Rotterdam. A ratat potul de 100.000 de euro

VIDEO / Benny Adegbuyi, făcut KO în finala Glory 62 de la Rotterdam. A ratat potul de 100.000 de euro

Luptătorul român Benny Adegbuyi, făcut KO în finala Glory 62 de la Rotterdam de marocanul Jamal Ben Saddik. Dacă ar fi câștigat piramida de 8, Benny ar fi încasat premiul cel mare, de 100.000 de euro.

ACTUALIZARE. „O mare rușine / Ai avut meciuri aranjate”. Adegbuyi a fost atacat violente de Daniel Ghiță: „Nu mă comparați cu lupii fără colți”!

În finala piramidei K1 de 100.000 de euro, marcocanul Jamal Ben Saddik l-a învins prin KO în prima repriză pe Benny Adegbuyi. Românul, prea pasiv în fața lui ”Goliat”, 2.05 metri, a fost pus la podea de o serie de lovituri năucitoare ale adversarului său.

La prima sa participare la o priramidă de opt din cadrul galelor K1 Glory, Adegbuyi s-a impus sferturile galei de la Rotterdam în faţa polonezului Arkadiusz Wrzosek, pe care l-a pus de două ori la podea.

În semifinale a dat de olandezul Jahfarr Wilnis. După ce a pierdut prima repriză, Benny a câştigat-o pe a doua. În runda finală, părea că olandezul va înclina balanţa victoriei spre el, dar a venit o cascadă de lovituri al lui Benny care i-a aplicat o lovitură decisivă de picior şi a câştigat prin KO.

 

Close
Închide
  Close