Bianca Bobu, 19 ani, portar al naționalelor de juniori și seniori de hochei pe gheață ale României, din Galați, este de negăsit de la începutul lunii august.

Singurul care a vorbit cu tânăra, pe 7 septembrie seara, și care a dorit să facă declarații este Cristi Munteanu, primul ei antrenor. Declarațiile tehnicianului au fost găzduite de Libertatea.

Și antrenorul are temeri că fata ar putea avea probleme.

”M-a sunat din nou și mi-a spus că e matură și face ce dorește cu viața ei”

Azi, tehnicianul a fost sunat din nou de Bianca: ”Mi-a spus că e matură și face ce dorește cu viața ei. Și că vrea să fie lăsată în pace”. Munteanu, tată a două fete, a spus că nu vrea să mai adauge nimic pe marginea subiectului.

Și alte persoane din Galați susțin că au fost sunate de Bianca.

Libertatea a încercat să o contacteze pe ultimul număr cunoscut, pentru a lămuri această situație, însă nu a reușit să o găsească pe sportivă.

Tânăra nu s-a prezentat la Poliție

Deși Munteanu a sfătuit-o pe Bianca să se ducă la Poliție, fata, care pretindea în discuția purtată la telefonul mobil cu cel care a descoperit-o că e în Galați și lucrează la un restaurant, nu s-a prezentat la secție.

Gheorghe Dincă este mândru că este anchetat în paralel și de FBI. „Popicu” a învățat procedurile judiciare în celulă
Recomandări

Gheorghe Dincă este mândru că este anchetat în paralel și de FBI. „Popicu” a învățat procedurile judiciare în celulă

”Am sfatuit -o, dacă este într-adevăr în Galați, să mearga la Poliție să dea o dezmintire, eventual adresa de contact, fiindca rudele sunt îngrijorate. Concluzionez ca în viața există întotdeauna momentul când alegi, iar Bianca se pare că a ales să renunțe la hochei, la telefon, la rețele de socializar, la prieteni, la rude și vrea să muncească responsabil și să fie pe picioarele ei! Îi doresc sănătate, succes și o viață prosperă!

Cristian Munteanu

Deocamdată, Poliția nu a deschis un dosar de dispariție, de vreme ce rudele – bunica, o mătușă, tatăl fetei – nu au reclamat așa ceva!

Ultima dată când a fost văzută, Bianca se afla în compania celui despre care se spune că era iubitul ei și că a plecat în Germania, la muncă.

”Prin federație se vorbește că, din contră, Bianca s-ar fi certat cu acel prieten și de aceea a renunțat la tot”, a spus un oficial din hocheiului românesc.

Cazul misteriosei disparații a Biancăi se afla și pe ordinea de zi a Biroului Federal FRHG de azi.

Una dintre cele doar 100

În România, sunt legitimate, în total, doar 100 de hocheiste, seniori plus juniori.

Bianca, 1.65 metri, era considerată o jucătoare ce ar fi putut deveni de bază la naționala de seniori.

În trecut sezonul, ea a participat la Campionatele Mondiale de junioare (U18) și senioare, Divizia I, Grupa B, din Spania, și CM Divizia a II-a Grupa B, din Islanda, și a fost în lotul pentru CM de senioare de la Brașov, din acest an.


Afacerea lui Mutu care a intrat în faliment: "Am pierdut 3 milioane de euro"
GSP.RO

Afacerea lui Mutu care a intrat în faliment: "Am pierdut 3 milioane de euro"

Horoscop 24 octombrie 2019. Peștii visează cu ochii deschiși la plăceri interzise
HOROSCOP

Horoscop 24 octombrie 2019. Peștii visează cu ochii deschiși la plăceri interzise