În urmă cu trei zile, fundaşul stelist, originar din Dej, a avut o întâlnire cu primarul Morar Costan.  Edilul a explicat pentru sursa citată care sunt opțiunile la ora actuală în ceea ce privește situația clubului de fotbal Unirea Dej:

 ”Așa cum am spus , astăzi (n.r. 17 decembrie), la ora 10:30, m-am întâlnit cu Paul Papp, cu dejeanul nostru, și am avut discuții despre viitorul fotbalului dejean. Eu cred că este benefic ca Papp să se implice pentru că el este un simbol, este un model pentru toți sportivii din Dej și nu numai. Papp, numai prin munca lui, a ajuns unde a ajuns și i-am spus și lui lucrul acesta. Practic, la ora aceasta, sunt două variante: Papp este dispus să preia clubul Unirea, bineînțeles după o discuție cu actualul deținător al clubului, sau, varianta a doua, să formeze el un club nou de genul Academiei lui Hagi, la noi să fie Academia de Fotbal Paul Papp. Eu, în calitatea mea de primar al Dejului, sunt pentru demararea lucrurilor și pentru viitorul sportului dejean. Urmează ca zilele viitoare să vedem exact ce o să se întâmple, dar cert este că Papp chiar își dorește să se implice și îi mulțumec pentru asta”, a declarat pentru Someșeanul.ro primarul Morar Costan.

O să vorbim după Sărbători, după data de 10 ianuarie. Atunci vom face dovada ca suntem un club fără datorii, decât cele care le-a lăsat domnul primar pe anul de activitate 2013-2014”, a declarat pentru Someșeanul.ro Mircea Itu, președintele clubului Unirea Dej.

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste