Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Boris Becker va fi consilierul Simonei Halep. Florin Segărceanu va sta în loja liderului WTA la Australian Open
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi

EXCLUSIV / Boris Becker va fi consilierul Simonei Halep. Florin Segărceanu va sta în loja liderului WTA la Australian Open

Simona Halep și-a dat seama că îi va fi greu singură în circuitul feminin. Locul antrenorului australian Darren Cahill a fost ocupat, doar pentru perioada antrenamentelor efectuate în București, de Florin Segărceanu, 57 de ani, căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României.

De Daniel Conțescu,

Doar că Simonei i-a plăcut să lucreze cu Sergărceanu și l-a rugat s-o însoțească la primul turneu de Mare Șlem al anului, Australian Open (7-14 ianuarie 2019). Nu poate fără antrenor”, decreta Segărceanu, în noiembrie.

Segărceanu s-a oferit s-o ajute la pregătiri doar când se află în țară. A decis să prelungească parteneriatul și va merge în Australia, pentru a cumpăra o proprietate. Fostul jucător de Cupa Davis are case în Spania și în Bulgaria, la Balcik.

„Țiri” îl ajută pe Becker cu banii Simonei?

Un nume nou își va face apariția în echipa Simonei Halep. Fostul jucător impresariat de Ion Țiriac, germanul Boris Becker, va fi consilier, în timp ce Virginia Ruzici va rămâne manager.

Becker va primi 20.000 de euro pe lună, fie 10.000 de euro pe săptămână (adică pentru fiecare turneu la care va acorda sfaturi). Conexiunile s-au făcut la petrecerea dată recent la Stejarii Contru Club, proprietatea lui „Țiri”.

Este modul lui Țiriac de a-l ajuta pe fostul său elev. Becker, 51 de ani, are mari probleme cu banii. A fost nevoit să renunțe la imunitatea diplomatică, iar acum, trofeele sale vor ajunge la licitație.

A căutat să scape de justiția britanică spunând că a fost acreditat de Uniunea Europeană la Republica Centrafricană. Dar, documentul a fost fals, iar acum „Bum-Bum” Becker a fost nevoit să se predea și să-și recunoască vina. Germanul, de trei ori câștigător la Wimbledon, a fost declarat falimentar în 2017.

Două zile cu cifre-record de noi infectări pe plan mondial. Noul epicentru al pandemiei de COVID-19
Recomandări
Două zile cu cifre-record de noi infectări pe plan mondial. Noul epicentru al pandemiei de COVID-19
 

În iunie anul trecut, a fost forțat să-și plătească datoriile. Acest lucru va duce la scoaterea la mezat a bunurilor deținute de neamț. Unele au fost deja scoase la vânzare. Obiectele personale și trofeele nu vor aduce mai mult de 220.000€, comparativ cu milioane de euro revendicate de creditorii săi.

Citește:

Prins cu minciuna, Boris Becker trebuie să-și scoată trofeele la licitație. În criză de bani, ar putea fi salvat de colaborarea cu Simona Halep

Becker a fost ultima oară antrenorul sârbului Novak Djokovic.

Câștigătorul de șase ori al turneelor ​​de la Grand Slam, Becker are în palmares 49 de titluri și a câștigat mai mult de 20 de milioane de euro în carieră. Bani pe care i-a ‘spart’. Acum, vestitul german este lefter. 

Simona Halep va lua startul în noul sezon la Sydney (turneu Premier cu premii totale în valoare de 823.000 dolari), începand cu 7 ianuarie, iar apoi va juca la Australian Open. Apoi, în luna februarie, va participa la întâlnirea de Fed Cup dintre România și Cehia.

 

Close
Închide
  Close