Gigi Becali, patronul Stelei, obisnuieste sa-si petreaca o parte din timp si in bucatarie. Finantatorul vicecampioanei gateste singur, acasa, pastrama de oaie sau cartofi prajiti, fiind convins ca mancarea preparata de el este foarte buna.
Dincolo de lumea fotbalului, departe de camerele de luat vederi ale cameramanilor de televiziune care vin la palatul sau, este un om caruia ii place sa-si traiasca viata fara sabloane, intr-un mod cat se poate de normal. De pilda, Libertatea a aflat ca acasa, atunci cand are timp si mai ales chef, Gigi gateste pastrama de oaie. Informatia a fost confirmata chiar de Gigi Becali, care a declarat pentru Libertatea: ‘Nu pot spune ca sunt un maestru in ale bucatariei, dar cand vine vorba de gatit pastrama, nu ma intrece nimeni. Stiu sa prepar pastrama de oaie in foarte multe feluri’, a dezvaluit Gigi Becali, care a mai spus ca atat sotia, cat si mama sa sunt niste gospodine desavarsite.
Mananca numai produse ecologice
In fiecare zi de lucru, in jurul pranzului, Gigi Becali ia masa la palatul sau. Fara fast, fara aranjamente speciale. Latifundiarul din Pipera merge personal in bucatarie, pentru a vedea cum este pregatita masa, apoi ii invita pe toti angajatii alaturi de el. Am reusit sa aflam ca toate produsele pe care Gigi Becali le consuma sunt aduse din sere speciale, majoritatea fiind naturale, netratate cu nici un fel de substante chimice.
Alti asi in arta culinara
Paul Codrea, fotbalist la AC Siena (Italia). Pasionat de gastronomie, internationalul roman petrece ore bune in bucatarie. El a invatat sa gateasca de la mama lui, specialista mai ales in mancarurile italienesti. Ori de cate ori are timp, mijlocasul se relaxeaza preparand delicioase paste. Si pizza este una dintre specialitatile cu care Codrea isi trateaza prietenii.
Ion Craciunescu, fostul mare arbitru, marturiseste: ‘Stiu sa gatesc aproape orice. Chiar daca mancarea nu-mi iese mereu gustoasa, eu tot o consum. Ador legumele, dar cred ca mancarea fara carne nu-si are rostul. De unde pasiunea pentru bucatarie? Am lucrat ani buni in alimentatia publica. Dupa ce am vazut cum se gateste acolo, nu am mai putut trece pragul vreunui restaurant. Pur si simplu, mi se face sila!’.
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/172_0676dea9bb326e0958c0c1ecda824294.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/158_cca8e8ca341e3368914e125114c30842.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/253_03ba1d47e7aff394a6dbf1f89aa52414.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/190_7a8d43d2e2b87182810680a9b301583a.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/196_a71cff9a4ce66e9558bd01b7eeb1c809.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/222_346c58c4c027fab79859cd660064b651.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/179_104063f3b20aeff8da53d0f8cfa2abfa.jpg)
Comentează
Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.