Mergi direct la conținut »
Cameramanul care l-a doborât pe Bolt i-a dăruit o brăţară talisman/ VIDEO
Sport Libertatea > Sport > Cameramanul care l-a doborât pe Bolt i-a dăruit o brăţară talisman/ VIDEO

Cameramanul care l-a doborât pe Bolt i-a dăruit o brăţară talisman/ VIDEO

Cameramanul chinez care l-a doborât accidental, joi, pe jamaicanul Usain Bolt, după ce acesta din urmă a câştigat medalia de aur în proba de 200 de metri la Campionatele Mondiale de la Beijing, i-a dăruit atletului o brăţară talisman, informează theguardian.com, citat de mediafax.ro.

Song Tao, anjagat la postul CCTV, şi-a cerut scuze după incidentul de joi. La ceremonia de premiere a lui Usain Bolt, cameramanul şi sportivul au fost văzuţi dându-şi mâna zâmbitori, iar Song i-a dat atunci jamaicanului o brăţară talisman.

„Important este că Usain Bolt nu a păţit nimic”, a declarat Song Tao.

Usain Bolt a fost dărâmat accidental de un cameraman aflat pe un vehicul Segway, joi, după ce a câştigat cursa de 200 de metri din cadrul Campionatelor Mondiale de la Beijing.

Bolt mergea încet şi saluta publicul, în momentul în care cameramanul care îl însoţea s-a răsturnat cu vehiculul Segway lângă el, antrenând căderea sportivului.

 

Usain Bolt s-a ridicat imediat şi a continuat turul arenei, salutând publicul şi fotografiindu-se cu mulţimea.

Jamaicanul a arătat ulterior că are o tăietură la picior, dar a precizat că nu este îngrijorat că această rană îl va afecta.

Usain Bolt a câştigat titlul mondial în proba de 200 de metri, joi, la Campionatele Mondiale de la Beijing, după ce duminică s-a impus şi la 100 de metri.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close